części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pytanie do Panów

Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dzidzia » 30 paź 2011, 21:59

tylko nie mówcie tego mojej bo jeszcze wpadnie na genialny pomysł zeby sufitówke zmieniać, bo czesto siedzi z tyłu z juniorem
quattro rulez
V8 no free rides, gas or ass!

http://www.motostat.pl/user-vehicles/15571

bunga bunga
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bunga bunga » 30 paź 2011, 22:25

No to mnie zagiąłeś z A8 L W12, nawet nie wiedziałem. Już teraz z tyłu ma nadmiar miejsca. Także w Langu chyba zaginie.
Ponieważ jest umiarkowanie drobna, pasy nie do końca się sprawdziły. Na turlanie się po tylnej kanapie ma inny patent. Siedzi po turecku.

JIMM

Post autor: JIMM » 31 paź 2011, 11:58

Serrgiusz pisze:Siedzi po turecku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chciałbym to zobaczyć :shock:

ricov6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: ricov6 » 31 paź 2011, 12:15

moja żona szybko pokochała audiczkę gdzie pierwsza miała silnik 2.8 , a teraz jak mamy 4.2 to jest zafascynowana przyspieszeniem i jeszcze jedno przest zostanę alkoholikiem bo jak gdzieś jedziemy to mówi że mogę piwka się napić a ona będzie wracać

robsonik4
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robsonik4 » 31 paź 2011, 12:43

:cry: :cry: :cry: na imprezach ja piję - żona nie może, ale ile bym nie miał promili to trzeźwieje jak prowadzi moja kobita :-? :-? :-?

JIMM

Post autor: JIMM » 01 lis 2011, 09:58

ricov6 pisze:moja żona szybko pokochała audiczkę
a moją żonka woli się moich Audiczek nie tykać , jeździ swoim samochodzikiem choć bez problemu kiedyś jechała moja ex,ex A8 D2............a obecną czasami tylko przestawi po placu lub zmieni garaż..................generalnie ona po prostu nie chce cyt."Niuni ruszać" :lol:
PS Żonka,jest bardzo dobrym kierowcą nawet jak na kobietę, przewyższając nie jednego faceta i kocha swój dupowozik :D spod znaku gwiazdki. ;-)

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 05 lis 2011, 22:29

Wy mnie tu nie straszcie. Moja dotąd jeździła z tyłu (w Longu są lusterka w podsufitce) albo z przodu na miejscu pasażera, bo nie ma prawka. Ale jak pech to pech: koleżanka namówiła ją i chodzi teraz na kurs prawa jazdy. DOBRZE WIE, ŻE NIE POZWOLĘ JEJ PROWADZIĆ MOJEGO MALEŃSTWA!!! Ale nie oszukujmy się, kiedyś i tak nadejdzie ten dzień, no przecież mieszkam w Polsce i abstynentem nie jestem. Rozpacz w oczach! :/ Ja nie wiem jak to zniosę. Chyba będę już odkładać na jakieś Seicento dla niej albo inny pomiatacz (Rover 214 czy cuś), bo normalnie zawału serca dostanę.
Bądź dobry jak chleb.

robsonik4
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robsonik4 » 05 lis 2011, 22:41

taak Rover (2 koła, rama, kierownica, 2 sorki pedały) to najlepsze rozwiązanie :mrgreen:;
a prawko pewno zda za nastym razem :)) więc masz sporo czasu bez stresu :lol:

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 05 lis 2011, 22:54

robsonik4 pisze:taak Rover (2 koła, rama, kierownica, 2 sorki pedały) to najlepsze rozwiązanie :mrgreen:;
a prawko pewno zda za nastym razem :)) więc masz sporo czasu bez stresu :lol:
Dzięki za słowa otuchy, ale znając moje szczęście to pewnie zda za pierwszym razem.
Bądź dobry jak chleb.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne ogólne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl