Oj kolego... zdanie to jest wyrwane z kontekstu i tyle.gwiktor02 pisze:Foss bardzo sobie cenię jak ktoś jest słowny w życiu. Tzn. przez telefon na żywo i na forum.
Twoje słowa gdy kiedys rozmawialiśmy: "To mnie nawet nie dziwi, że leci Ci zimne powietrze że środkowych nawiewów. To dosyć powszechny problem w a8"
No chyba że przez 2 tygodnie zmieniłeś zdanie więc oddaje honor:)
Ja nawet nie wiem czy dokładnie takich słów użyłem i nie pamiętam kiedy o tym rozmawialiśmy a ty cytujesz mnie wskazując że to jest "słowo w słowo" i właśnie w takim brzmieniu i rozumieniu a nie innym.
No chyba, że masz nagraną całą rozmowę i możemy dokonać jakiegoś odsłuchu dłuższego fragmentu

Jeżeli chcesz generalizować to podtrzymuję to co pisałem powyżej:
Problemy z klimatyzacją/ogrzewaniem to moim zdaniem nie jest jakiś powszechny problem w tych autach.
Jednakże w autach które mają problem z ogrzewaniem dosyć często przyczyną są właśnie nagrzewnice.
Jeżeli patrzysz przez pryzmat swojego auta i kilku innych osób które mają podobny problem i tu się wypowiadają to może wydaje się to być wręcz wadą fabryczną, bublem... ja jednak widuję codziennie po kilka sztuk D3 i wydaje mi się, że dzięki temu mam jednak szersze spektrum do oceny tegoż problemu.
Warto również zauważyć, że rozmawiamy o samochodzie z rocznika 2003 i kilku innych kolegów mających podobny problem mają auta w podobnym wieku.
Ty przedstawiasz to w randze jakiegoś mega problemu i jakiejś bardzo częstej usterkowości tego elementu wyposażenia a wg. mnie nie zdarza się to wcale tak patologicznie często i do tego jeszcze wyrażam zrozumienie, że auto mające lat 13 może jednak czasem się zepsuć

W młodszych D3 jakoś nie zdarza się to zbyt często więc... moim zdaniem mówimy tu o normalnym procesie starzenia się auta i usterek które wraz z tym starzeniem się ujawniają a nie o jakiejś nadmiernej usterkowości tego elementu wyposażenia auta

Spójrz na zagadnienie szerzej to może zrozumiesz różnicę