części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi A8

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Kosmy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Audi A8

Post autor: Kosmy » 18 wrz 2015, 22:55

Cześć,
w dniu dzisiejszym mija 11 miesięcy od kiedy kupiłem A8. W wieku 16 lat jak widziałem tą furę. Szczęka do ziemii. Po 14 latach kupiłem najstarszą i najdroższą z tego rocznika na allegro. Szukałem 1,5 roku. Po tym okresie załamania i zwątpienia, że uda mi się coś znaleźć i spełnić marzenia z lat młodości. Któregoś razu pojawiło się ogłoszenie "A8 od pasjonata" zobaczyłem, pojechałem, i kupiłem z marszu. Mało tego każdy mówił, że robie błąd. Moja dziewczyna "to jest to samo co stoi u nas przed domem audi a4 tylko większe" ale .... ale... jak go zobaczyła od razu się zakochała.

Co jest najlepsze. Każdy ma jakichś bananowych kolegów, którzy myślą, że są bardziej zamożni od Ciebie :) Przyjeżdzają nowymi BMW rocznik 2014r. za 130 tys. Wsiadając do mojego autka nabierają dopiero pokory ... Liczy się pasja. Dusza. I co najważniejsze komfort, którego nie da Ci żadne auto nawet to za 130 tys. prosto z fabryki.

ps. Moje koszty związane z utrzymaniem auta. Praktycznie zerowe :)

Pozdrawiam :)

Gość

Post autor: Gość » 18 wrz 2015, 23:07

Hehe napisałes jak na rocznice :)

Ostatnio jeździłem wieloma autami różnych klas. Znajomi mnie biora do chłodnej oceny przy kupnie danego autka. Cayenny,touaregi,chryslery,mniejsze audi,D3 za 30tys,fejtony
Na dzis dzień zadowolic by mnie mogł jedynie zadbany fejtonik. D3 zwykłe nie robi na mnie wrazenia ale juz S8 D3 owszem pomimo silnika...
Reasumując wszedzie jade swoja i rozstac sie z nia było by niezmiernie ciężko :)

ernesto

Post autor: ernesto » 19 wrz 2015, 09:19

Kosmy, jeśli chcesz to przerzucę Ci ten temat do działu "Nasze Auta"
Jak coś to daj znać ;) Zrobisz fotorelację itp :)

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 20 wrz 2015, 16:55

ernesto pisze:Kosmy, jeśli chcesz to przerzucę Ci ten temat do działu "Nasze Auta"
Jak coś to daj znać ;) Zrobisz fotorelację itp :)
a to nie poprostu auto mucholejkolatora? można by było wątek otworzyć i uzupełnić.

Gość

Post autor: Gość » 20 wrz 2015, 16:56

Tak to to.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl