Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
A mi wybublował immo, zaczął mrugać, VAG - za niskie napięcia na kluczyku.
Wymiana baterii, i dalej to samo. Okazało się że ( mam ustawione podnoszenie kierownicy po wyjęciu kluczyka na max do góry a podczas zapłonu na max do dołu ) wtedy wypada błąd. Podczas ustawienia kiedy w pozycji stałej immo nie mruga, ehhh na week trzeba będzie dokładnie luknąć.
Niunia zatankowana, in1 skasowane, następnie pucu pucu, myju myju
Wymiana baterii, i dalej to samo. Okazało się że ( mam ustawione podnoszenie kierownicy po wyjęciu kluczyka na max do góry a podczas zapłonu na max do dołu ) wtedy wypada błąd. Podczas ustawienia kiedy w pozycji stałej immo nie mruga, ehhh na week trzeba będzie dokładnie luknąć.
Niunia zatankowana, in1 skasowane, następnie pucu pucu, myju myju
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Byłem na przeglądzie i tak:
- zawieszenie przód ok, był problem z dostępem do końcówek drążków (leciały hioby bo nie mógł ziom włożyć łapy między błotnik a koło, no ciągłe pytania po co takie duże koła <hehe> )
- zawieszenie tył: do wymiany gumy mocowania amortyzatora w górnym wahaczu i 2 tuleje mocowania wózka.
- były sapy o "żarówki", że mam nie legalne i mam je zmienić.. za nic nie szło człowiekowi przegadać o systemach i homologacjach na lampie <jezu>
Jedno co mnie zdziwiło to spisywanie przebiegu, chociaż niczego nie mam do ukrycia.
- zawieszenie przód ok, był problem z dostępem do końcówek drążków (leciały hioby bo nie mógł ziom włożyć łapy między błotnik a koło, no ciągłe pytania po co takie duże koła <hehe> )
- zawieszenie tył: do wymiany gumy mocowania amortyzatora w górnym wahaczu i 2 tuleje mocowania wózka.
- były sapy o "żarówki", że mam nie legalne i mam je zmienić.. za nic nie szło człowiekowi przegadać o systemach i homologacjach na lampie <jezu>
Jedno co mnie zdziwiło to spisywanie przebiegu, chociaż niczego nie mam do ukrycia.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 18:34 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
akurat wielkość felgi nie ma nic do gadania tak samo (mniej więcej) będziekrzychu22.p1i pisze:Byłem na przeglądzie i tak:
i na 13" i na 22"
co ma wpływ to obniżenie auta
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zgadzam się z Tobą tylko mówił, że na 18 by dostał ale tłumaczyłem mu, że obwód koła 20 i 18 to "prawie" to samo a on swoje. Auto mam fabrycznie obniżone 1BE.maciu pisze:akurat wielkość felgi nie ma nic do gadania tak samo (mniej więcej) będziekrzychu22.p1i pisze:Byłem na przeglądzie i tak:
i na 13" i na 22"
co ma wpływ to obniżenie auta
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Pomyślał i kupił :-) Poza tym rozebrał już fotel i przymiarkę zrobił - o czym nie napisałem. A docelowy montaż tak jak napisałem w weekend.123mielony pisze:Wystarczy że pomyślał i już jest zaliczonemaciu pisze:samo przyjście paczki nie oznacza że coś zrobiłeś w aucie <hehe>
Kupiłem z tego ogłoszenia na Tablicy (jeszcze nie usunięte - pomimo że zagłówki już u mnie)maciu pisze:oryginały pod kolor?
http://tablica.pl/oferta/zaglowki-multimedialne-z-ekranem-7-CID5-ID4p505.html#456569cb58
Zastanawiam się cały czas, bardzo nie ucierpiała. Tym bardziej że ma 150tys nalatane. Wszystko powymieniane klocki tarcze opony jak nowe, środek baja, najbardziej mi się podoba alkantara.pb41ns pisze:i ty chcesz ją rozebrać, chłopie ty ją zrób i ktoś na pewno się pocieszy, na aż żal jak się patrzy ;(