Oddałem wczoraj auto do gazownika, pewnie w połowie tygodnia odbiorę - na razie wymiana wtryskiwaczy z czerwonych valteków( ) na barracudy 130 - i oby na tym się skończyło
Audik A8L pisze:ale olej mógłbyś zalać lepszy. Oby się nie zatrało nic bo będą koszta.
nigdy z Mobilem problemow nie mialem to audi u mnie w rodzinie od 2011 jezdzi na tym oleju i podobno u Helmuta tez byl Mobil 1(tak bylo na wlapce), wiec licze, ze bedzie dobrze
Wczoraj swoją czarnulą byłem na myjni... automatycznej... pierwszy raz od jakichś 15 lat...
kolana miękkie
...
chyba sukces... szkód na razie żadnych nie stwierdziłem
A dzisiaj wyczyściłem końcówki wydechu bo jakieś takie umorusane były i nie pasowały do czystych chromów
pioter pisze:Sprawdziłem czy działa ogranicznik prędkości w D3 . Działa .
Moja popsuta, kaganiec nie działa i jak sprawdzałem jakieś pół roku temu to licznikowe 280km/h daje radę
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
podpowie ktos gdzie kupic i za ile, zebym nie przeplacil, uszczelki pokrywy zaworow? pytalem u siebie w kilku sklepach, to podobno nigdzie niema i odsylaja do ASO.
Też mam 2 nowe pod 4.2 V8 także są powszechnie dostępne, nie wiem na jakim za*piu mieszkasz że nie ma. W Łodzi tam nie macie jakiegoś Inter Cars, Waz Car czy tym podobnych ? Oni raczej wszystko mają.
ASO to sobie odpuść bo zapłacisz jak cygan za matkę.