Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Druga ma rysę, jest uszczerbana i paruje.Lechu pisze:A dlaczego 2
Tak też zrobię, rozbiorę na części pierwsze i jazda z tematem.Lechu pisze:Polecam wyciągnąć soczewy i je wymyć
Wymieniam oba klosze.
To faktLechu pisze:Plus przed lifta jest taki, że bez problemu szkło wymyjesz
Niestety Apo okazało się, że auto w połowie tygodnia będzie miało kursa, każda godzina się liczy.Apophis pisze:Ernescik mam jakies nawet ale do zlota pewno czekał nie bedziesz.
Jutro od rana będę wisiał na telefonie
Odblaski już mam wymyte zostało mi tylko soczewki od środka umyć.Lechu pisze:Tylko odblasków nie potraktuj jakąś chemią bo zmatowieje
W takim razie pójdzie pinceta i wacik będzie ciężko ale może się uda.Apophis pisze:Erni nie radze póbowac rozkrecać soczewek. Wyjmi cały stelaż i bez rozkręcania to zrob. prawdopodobieństwo poukręcania zrosniętych na stałe miekkich śrubek jest 90%
Jeśli tobie odpowiada i się podoba to SUPER nasze samochody byłyby nudne i pospolite bez naszych gustów i guścikóweed1979 pisze:Moja niunia po pomalowaniu oczu
A w swoim dwunastocylindrowym Trolu jak to opisał kiedyś kolega z powyżej zamieszczonego postu wymieniłem świece zapłonowe.....3 paczki no i trzeba zdjąć kolektor dolotowy co jest dziecinnie łatwe gdyż nie ma żadnych klap, sterowania itp.