Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
5 ich chyba widziałem jak kupowałem, a kupiłem najtańszy za 300 zł przesyłką (poza alle)mkbewe pisze:dice111, za ile dorwales? ostatnio kiepsko z tymi modułami na necie, widziałem jakiś chyba za 500...
Idę walczyć z PP listwą ambiente i nakładki na śruby se założyć jak przyszły...
Black Cars Matters
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Wczoraj zawiozłem parę młodą do ślubu
Przystrojenie skromne... zgodnie z życzeniem pana młodego... bo auto samo w sobie ma wystarczającą prezencję
------------
A dzisiaj nakręciłem sobie krótki film z szybkiego przejazdu S8.
Niestety, wbrew narzucającym się szybko skojarzeniom owe S8 to nie jest samochód ale trasa szybkiego ruchu lecąca również przez Warszawę..... a co gorsza za owy film kazano mi jeszcze zapłacić 200pln i w programie lojalnościowym dopisali mi jeszcze 6 punktów
Przystrojenie skromne... zgodnie z życzeniem pana młodego... bo auto samo w sobie ma wystarczającą prezencję
------------
A dzisiaj nakręciłem sobie krótki film z szybkiego przejazdu S8.
Niestety, wbrew narzucającym się szybko skojarzeniom owe S8 to nie jest samochód ale trasa szybkiego ruchu lecąca również przez Warszawę..... a co gorsza za owy film kazano mi jeszcze zapłacić 200pln i w programie lojalnościowym dopisali mi jeszcze 6 punktów
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Wiem, mogło być więcej. Ale to marne pocieszeniedanishow pisze:Ciesz się, że tylko 200
Przecież to oryginalne felgi AUDI... 9Jx20" + oponki Pirelli PZero 275/35R20danishow pisze: ...co to za felgi?! Weź je szybko ściągnij
Zdjąłem na chwilę z jednego S8... młodemu ze ślubu bardziej się podobały... ale jutro wracają z powrotem moje Multispoke.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Młody nie ma gustu-sam zakładał czy ci za to zapłacił??
Program lojalnościowy zawsze nieprzydatny
Ja w swojej A8 zrobiłem kolejne kilkaset km i kolejny raz zatankowałem na Aralu A4 Cottbus i nie wiem co to za gasss majo tam ale auto ma o wiele wiekszego kopa na nim jak na PB
Znabyłem se też kolejnego klasyka do dopieszczania A6 C4 v6
Program lojalnościowy zawsze nieprzydatny
Ja w swojej A8 zrobiłem kolejne kilkaset km i kolejny raz zatankowałem na Aralu A4 Cottbus i nie wiem co to za gasss majo tam ale auto ma o wiele wiekszego kopa na nim jak na PB
Znabyłem se też kolejnego klasyka do dopieszczania A6 C4 v6