Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Mówili wymiana taśmy airbag to łatwizna, mówili, że zajmie to max 1,5 h... Tak na serio dziś kupiłem i zabrałem się za wymianę taśmy airbag bo zapaliła się kontrolka airbag i pojawił się błąd na kompie a po kasowaniu i gwałtownym skręcie kierownicą błąd powracał. Wymiana airbag to nic trudnego jeśli robi się wszystko ostrożnie i z głową, problem zaczyna się gdy jeden Torx jest zapieczony i obrobi się łeb... Dopiero nacięcie pilnikiem na płaski śrubokręt (a zrobienie nacięcia było wyzwaniem bo praktycznie nie było miejsca na ruch pilnika) pozwoliło odkręcić śrubę. Jak na razie błąd nie powraca więc mam nadzieję, że używana taśma będzie ok.
Na pocieszenie po zmarnowanych paru godzinach kupiłem se Ceramizera do silnika i układu paliwowego
Na pocieszenie po zmarnowanych paru godzinach kupiłem se Ceramizera do silnika i układu paliwowego
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Odebrałem auto od lakiernika (auto całe lakierowane), zregenerowany rozrusznik, nowe (używane) lampy przednie . Jutro wymiana foteli (kubełki), kanapy i boczków drzwi z S8 2001 rok .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
jordan233 pisze:pb41ns pisze:Ja jakoś nie widzę potrzeby by bawić się z tym. Natomiast chętnie bym ogarnol sobie takie chamulce.
uwierz mi że warto
jest tu ktoś na forum co przedlifta przemajstrował?????
Ostatnio zmieniony 02 paź 2016, 19:23 przez pb41ns, łącznie zmieniany 1 raz.
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz