Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Dziś kosmetyka mycie i wymiana piur wycieraczek,w następnym tygodniu kompletna wymiana zawieszenia, przeguby,
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez tutenhamon, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
no co zrobiłem no ??? no w Sce wywalilem dystansy H&R i auto mniej drży kola ponownie na wywazarce ale zaraz , wlasnie wzialem nowe ubezpieczenie w Link 4 .... mega gownianej firmie wczoraj walnela mi opona - trudno zgłosiłem bo mam przeciez opony ubezpieczone , a jak! niestety L4 mnie olali bo to ubezpieczenie jest takim samym gównem jak ich firma no nic spieniłem sie i z miejsca pozdrowilem ich takimi słowami
"Witam , napisze tylko coś od siebie do Firmy Link4 jak dla mnie jesteście ZEROWI jeszcze kilka dni temu wciskacie mi ubezpieczenie opon wszystko super jak cos sie stanie problem bedzie rozwiązany , prosze nakazać swoim pracownikom by powtarzali po 10x że każdy powinien przeczytać OWU bo to co oni mówią jest gówno warte !! jak to wasze ubezpieczenie
uszkodziłem opone nadaje sie na smietnik, zgłosiłem to, a wasz pracownik chce mnie wyslac do wulkanizacji zebym na walsny koszt kupil sobie nowa poniewaz to ubezpieczenie dotyczy holu do wulkanizacji i ew do wsadzenia kołka w dziurę opony i nic poza tym . Więc na przyszły rok olewam wasze gówniane oferty i ostatni raz dałem się zrobić w wała .
pozdrawiam i mam nadzieje że traficie na tak samo gówniane oferty w waszych prywatnych sprawach, mowie tu do Was ludzi firma l4 mnie nie interesuje bo to ludzie tworzą coś, wy tworzycie wielkie NIC i jeszcze raz życzę takiej obsługi na kazdym etapie waszego życia jakie Wasza firma dała mi w tej sytuacji innymi słowy ma mnie w Dupie, zapłaciłeś jestes frajerem dla naszej firmy wal sie
ok stac mnie, mam 3 auta i zadnego już u was nie ubezpiecze, bo ubezpieczenia u Was sa czysto wirtualne- jestescie ZEROWI takiego gowna dawno nikt mi nie wcisnął pozdrawiam serdecznie i życze miłej pracy w naciąganiu ludzi na swoje "produkty", nie roznicie sie niczym od firm wciskajacych garnki i koce starym babciom !!!
pozdrawiam "
oooo ulzylo mi dopiero jak nacisnąłem przycisk wyslij
"Witam , napisze tylko coś od siebie do Firmy Link4 jak dla mnie jesteście ZEROWI jeszcze kilka dni temu wciskacie mi ubezpieczenie opon wszystko super jak cos sie stanie problem bedzie rozwiązany , prosze nakazać swoim pracownikom by powtarzali po 10x że każdy powinien przeczytać OWU bo to co oni mówią jest gówno warte !! jak to wasze ubezpieczenie
uszkodziłem opone nadaje sie na smietnik, zgłosiłem to, a wasz pracownik chce mnie wyslac do wulkanizacji zebym na walsny koszt kupil sobie nowa poniewaz to ubezpieczenie dotyczy holu do wulkanizacji i ew do wsadzenia kołka w dziurę opony i nic poza tym . Więc na przyszły rok olewam wasze gówniane oferty i ostatni raz dałem się zrobić w wała .
pozdrawiam i mam nadzieje że traficie na tak samo gówniane oferty w waszych prywatnych sprawach, mowie tu do Was ludzi firma l4 mnie nie interesuje bo to ludzie tworzą coś, wy tworzycie wielkie NIC i jeszcze raz życzę takiej obsługi na kazdym etapie waszego życia jakie Wasza firma dała mi w tej sytuacji innymi słowy ma mnie w Dupie, zapłaciłeś jestes frajerem dla naszej firmy wal sie
ok stac mnie, mam 3 auta i zadnego już u was nie ubezpiecze, bo ubezpieczenia u Was sa czysto wirtualne- jestescie ZEROWI takiego gowna dawno nikt mi nie wcisnął pozdrawiam serdecznie i życze miłej pracy w naciąganiu ludzi na swoje "produkty", nie roznicie sie niczym od firm wciskajacych garnki i koce starym babciom !!!
pozdrawiam "
oooo ulzylo mi dopiero jak nacisnąłem przycisk wyslij
bądź sobą, wariatów też lubią
naprawiłem:
- zawiasy uchwytów otwierania podłokietników,
- wyprułem instalację i bebechy od telefona z podłokietnika
- słabo działający przycisk centralny MMI (wystarczyło przepsikać zmywaczem
tak żeby wlazł do środka, teraz działa ZAWSZE nawet jak leciutko się pociśnie)
- zawiasy uchwytów otwierania podłokietników,
- wyprułem instalację i bebechy od telefona z podłokietnika
- słabo działający przycisk centralny MMI (wystarczyło przepsikać zmywaczem
tak żeby wlazł do środka, teraz działa ZAWSZE nawet jak leciutko się pociśnie)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
- tutenhamon
- Super Klubowicz