ludzie patrzcie na jakie posty odpowiadacie, a moderacja to już wogóle :wpale:
tzd czyli temat z dupy coś jako ten o tytule "alebo ta" który też nikomu nie przeszkadza

8-)
![]() |
![]() |
![]() |
haldex nie ma nic wspólnego z rozdzielaniem napędu na osieand808 pisze:haldexem mozna dowolnie sterowac (rozdzielac naped pomiedzy osie).
No cóż, nie zawsze jesteśmy w stanie tak szybko zareagować.maciu pisze:quatro (kwatro, kłatro) jest zawse i wsedy potsebne :d :d :d
ludzie patrzcie na jakie posty odpowiadacie, a moderacja to już wogóle :wpale:
Przeszkadza, uwierz że przeszkadza... i dlatego temat ten już się tak nie nazywa ;-)maciu pisze:tzd czyli temat z dupy coś jako ten o tytule "alebo ta" który też nikomu nie przeszkadza![]()
zupelnie o Tobie zapomnialem. pewnie dlatego, ze uzywasz nieprzywoitych slow wobec nieznanych Tobie osob. szkoda, ze jak sie z kims nie zgadzasz, to od razu sprowadzasz to do niekulturalnych slow.SERGIO pisze:Strasznie się kolego spinasz. Wyluzuj pośladki.
Piszesz bo piszesz, więc jeśli jesteś łaskawy wrzuć link do jakiegoś artykułu lub instrukcji bo jakoś same Twoje słowa mnie nie przekonują.
Więc puki co nie wystarczy ;-)
A czytałem kilka rzeczy na ten temat w tym Wikipedię również, jak również sugeruję się wypowiedziami użytkowników takich pojazdów. Nie twierdzę, że jestem alfą i omegą. Po to jest forum aby weryfikować swoją wiedzę.
masz nokie e66? :-Pand808 pisze:ponizej link:
http://img163.imageshack.us/i/80776027.jpg/
i jak sadzisz, skad mam instrukcje od a3 quattro ?
Gdzie Ty widzisz nieprzyzwoite słowa??? Spinanie pośladków to według Ciebie coś obraźliwego i nieprzyzwoitego??? Kolega widzę że taki delikatny jestand808 pisze:zupelnie o Tobie zapomnialem. pewnie dlatego, ze uzywasz nieprzywoitych slow wobec nieznanych Tobie osob. szkoda, ze jak sie z kims nie zgadzasz, to od razu sprowadzasz to do niekulturalnych slow.
SERGIO pisze: Rozumiem że nie, boooo nieee :!: i nie poprzesz tego żadnymi technicznymi nowinkami czy dowodami. Rozumiem .