części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Filmiki własnego autorstwa z kamer samochodowych :)

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Danio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Danio » 02 gru 2014, 22:44

Kierowce hondy i tego co blokował tego busa to bym ukarał i kluczyki zabrał i w krzaki wy..bał. co do reszty to trochę przesada, sam mam takie filmiki że niektórym to może i by prawko zabrali ale jakoś nie chce mi sie kapować, co do tego tira (norma kierowców jeżdżących po miastach) to widzę kolego że nie lubisz kierowców ciężarówek (jak zapewne 90 % kier. osobówek) ale powiem Ci tylko że pojeździłbyś po mieście takim 18metrowym zestawem jeden dzień i wiedziałbyś że dużą sztuką jest znaleźć miejsce chodzby na przymusową przerwę wynikającą z tachografu albo nawet na rozładunek. Moim zdanie kierowca hondy stwarzał zagrożenie i takiego bym podał na gliny, blokujący gość też dla mnie potencjalne zagrożenie ale kierowca ciężarówki chyba nie stworzył żadnego zagrożenia. Mogę się mylić każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam
Automatycznie Uwikłany Dodatkowymi Inwestycjami

Awatar użytkownika
bazzzyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bazzzyl » 03 gru 2014, 16:21

Taka sytuacja:

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 03 sty 2015, 01:23

Panowie a gdzie prawa autorskie? jeśli gliniarze wykorzystali by nagranie mojego autorstwa to sprawa do sądu :D :D nie ma nic darmo precedens przestali by wykorzystywać nie swoje materiały ,a swoją drogą polak polakowi nóż w plecy ,wsyd. <lipa>

Awatar użytkownika
bazzzyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bazzzyl » 19 lut 2015, 09:03

Nagrałem Niunię w 4K :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl