![]() |
![]() |
![]() |
Jak uwazacie zdejmowac oznaczenia z klapy czy nie ?
- Lukas134
- Super Klubowicz

Ja u siebie w D2 miałem też dylemat czy wywalić czy zostawić
na początku wyrzuciłem i po pół roku przykleiłem, gdzieś bardziej podobał mi się tyłek z napisami
a w D3 nie miałem napisów, ostatnio dumałem kupić, ale sam nie wiem chyba zostanę bez 
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
-
beyer28
- Super Klubowicz

- Pafnucy
- Forum Audi A8

Ja bym nie zdejmował, tym bardziej, że masz 4.2- nie ma się czego wstydzić
Dla mnie D3 jakoś za goło wygląda z tyłu bez emblematów.
Z drugiej jednak strony lepiej zerwać i jeździć bez niczego niż przyklejać jakieś inne np. znam typa który miał w BMW e90- 320d na klapie i zmienił na 330d i dodatkowo nakleił imitacje wlotów powietrza na przednich błotnikach- to dopiero miał chłop fantazję <lipa>
Dla mnie D3 jakoś za goło wygląda z tyłu bez emblematów.
Z drugiej jednak strony lepiej zerwać i jeździć bez niczego niż przyklejać jakieś inne np. znam typa który miał w BMW e90- 320d na klapie i zmienił na 330d i dodatkowo nakleił imitacje wlotów powietrza na przednich błotnikach- to dopiero miał chłop fantazję <lipa>
-
ernesto
-
Dymian
- Super Klubowicz

Wszystkie auta jakie miałem i mam (zaledwie z 1 wyjątkiem) maksymalnie na klapie miały/mają znaczek marki, najbardziej pasuje to właśnie w audi- na wszystkich 3 były tylko kółka.
Chociaż to wszystko najzwyczajniej w świecie musi pasować właścicielowi- w końcu chodzi o gust.
Ogólnie ktoś napisał, aby auto wyglądało na takie jak wyjechało z fabryki- audi od wieków darmowo w cenniku proponuje zdjęcie oznaczeń modelu i pojemności- więc jak znalazł
Chociaż to wszystko najzwyczajniej w świecie musi pasować właścicielowi- w końcu chodzi o gust.
Ogólnie ktoś napisał, aby auto wyglądało na takie jak wyjechało z fabryki- audi od wieków darmowo w cenniku proponuje zdjęcie oznaczeń modelu i pojemności- więc jak znalazł
- stillbadboy
- Super Klubowicz

jak sie chce miec podziw i respekt 95% spoleczenstwa to powinno zagoscic 1.9tdi. przeciez to sie nigdy nie psuje ( a jak psuje to mialo prawo bo sie zuzylo ) pali 2litry na 100. jest the best 
a tak serio to sam nie mam oznaczen a czasami sobie mysle kurde fajnie by bylo miec na klapie a8 ale jakos tez zdecydowac sie nie moge.
a tak serio to sam nie mam oznaczen a czasami sobie mysle kurde fajnie by bylo miec na klapie a8 ale jakos tez zdecydowac sie nie moge.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- tutenhamon
- Super Klubowicz

-
beyer28
- Super Klubowicz

ernesto, Jak pokazałeś na załączonych obrazkach w d2 jest jeszcze do przyjęcia, ale w d3 to już kompletnie nie pasuje
Dymian, z tego co kiedyś wyczytałem na forum to za wersję bez oznaczeń trzeba było dopłacać
pytlar, zapodaj to 1.9tdi z drugiej strony, tak dla kontrastu
jakie masz dystanse u siebie? bo ostro wystają te koła, a opona wydaje się normalna...
Dymian, z tego co kiedyś wyczytałem na forum to za wersję bez oznaczeń trzeba było dopłacać
pytlar, zapodaj to 1.9tdi z drugiej strony, tak dla kontrastu