Lpg po 3 zł coraz bliżej
Różnice w cenach tez są spowodowane widzimisie wlasciciela stacji paliw. U nas na jednym Orlenie jest LPG p0 1,64 a kilka km dalej tez na Orlenie po 1,84 na autostradach macie po 2,50 juz.... wiec te 3 zlote to będzie lipa al i tak ludzie będą jeździć....
I tak nas podatek od starych aut zje
I tak nas podatek od starych aut zje
to nie jest zwykły napęd...to
Pojebalo im się w glowkach. Rozdają 500+ wiec skąd muszą kasę brać. Najpierw ubezpieczenia teraz paliwo później haracz za stare auta... ja jiebie co za kraj. Tylko problem w tym ze tu nikt się nie sprzeciwi i każdy będzie narzekal a i tak zaplaci.
Kuzyn poszedl o przedluzenie OC to powiedzieli mu w proama ze z 670zl wzrasta na prawie 1800zl
Kuzyn poszedl o przedluzenie OC to powiedzieli mu w proama ze z 670zl wzrasta na prawie 1800zl
to nie jest zwykły napęd...to
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Z haraczu za stare samochody zrezygnowano po konsultacjach, nie wszyscy ubezpieczyciele podnieśli ceny (jak ktoś bierze samo OC, niech idzie tam gdzie taniej i zmienia co roku, a nie kurczowo trzyma się jednego), a co do LPG - to na razie prognozy. Nie straszcie, bo nie wrócę do domu
Black Cars Matters
a mozna ubezpieczyc auto w firmie z innego kraju ? np takie oc/ac na cale euro czemu jak jestesmy w gownainej unii mam byc przywiazany do polskich firemek z dupy ??
co do cen lpg dzis mi kopara opadla postanowilem wyjechac nad wode wiec spakowalem auto i pojechalem na stacje sie zalac lpg po 1,85 kuzwa mowie sporo poszlo w gore leje fulla lookam do bagola kuzwa zapomnialem plecaka - odemnie z domu do stacji jest 300m podjechalem do domu wzialem plecak nie minelo 5 min wyjezdzajac z osiedla widze cena na slupie spadla do 1,78 ... no kuzwa w 5 min mowie se co za szmaty ....
co do cen lpg dzis mi kopara opadla postanowilem wyjechac nad wode wiec spakowalem auto i pojechalem na stacje sie zalac lpg po 1,85 kuzwa mowie sporo poszlo w gore leje fulla lookam do bagola kuzwa zapomnialem plecaka - odemnie z domu do stacji jest 300m podjechalem do domu wzialem plecak nie minelo 5 min wyjezdzajac z osiedla widze cena na slupie spadla do 1,78 ... no kuzwa w 5 min mowie se co za szmaty ....
Ostatnio zmieniony 21 sie 2016, 00:09 przez Preston81, łącznie zmieniany 1 raz.
bądź sobą, wariatów też lubią
tdi wole juz placic wiecej niz wsiadac do diesla.... pozatym mysle ze to nie przejdzie bo ta decyzje mozna zaskarzyc na wiele sposobow znow pseudo rzad sie osmieszy i przykreci srube gdzie indziej , a co do strajkow i stawiania sie to polacy sa mądrzy w mordzie smieja sie z niemcow i brytoli nt ciapatych a sami nawet cen paliw nie potrafia wywalczyc i wyjebac ze stolkow te scierwa tu nawet pizdofony boja sie mowic jak jest plują im w mordy a oni mowia ze deszcz pada , no to co maja poczac jednostki ? zgina w tlumie
bądź sobą, wariatów też lubią
Chłopaki to oczywiste że 700. Co do OC ja zapłaciłem 90zł więcej w tym roku za A8.
CO do opcji ubezpieczenie w innym kraju prestoniuszu to musisz tam byc zameldowany,zarejestrowac opłacic i się cieszyć. Spoza UE nie możesz miec długo auta jak masz w UE to w PL w sumie do woli.
Ale jak wspominałem na zachód od PL stawki za auto takie jak D2 sa jak w przypadku moim bez zniżek ok 1700-2000euro wszystkiego poza AC
CO do opcji ubezpieczenie w innym kraju prestoniuszu to musisz tam byc zameldowany,zarejestrowac opłacic i się cieszyć. Spoza UE nie możesz miec długo auta jak masz w UE to w PL w sumie do woli.
Ale jak wspominałem na zachód od PL stawki za auto takie jak D2 sa jak w przypadku moim bez zniżek ok 1700-2000euro wszystkiego poza AC