Mandatyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
Hehe. Ja osobiście swój pierwszy mandat dostałem w drodze powrotnej tuż po odebraniu prawa jazdy. Całe szczęście niski. Mijałem nieoznakowane mondeo, które mnie dogoniło w wiosce, ale na szczęście dojeżdżałem na luzie i tylko 100 zł dostałem
Ostatnio dostałem 8 pk i 300 zł . za jazde 93km /h w terenie zabudowanym audi a6. Cholery chcieli 400 zł ale to górna granica. Ah te fotoradary.
I tak mamy tanizne w polsce z tymi mandatami
Ostatnio dostałem 8 pk i 300 zł . za jazde 93km /h w terenie zabudowanym audi a6. Cholery chcieli 400 zł ale to górna granica. Ah te fotoradary.
I tak mamy tanizne w polsce z tymi mandatami
Kto nie próbuje, ten nie zyskuje
- orkaskawina
- Super Klubowicz
preston81 pisze:tyle ze w NL twoje wynagrodzenie tez bylo by 6x wieksze niz tutaj w POlandii
no z reguły wychodzi 4x więcej ale widzisz mandat tez wychodzi 4x więcej wiec wcale nie jest fajnie bo jak się zarobi 1200euro to mandat 500stow prawie to jest lipna sprawa :wpale: tak jak w pl dla tego co zarabia 1200zł 500zł mandat
dare to be great
cerbera pisze:W niemcowni najwiekszy za predkość 800eu na autobanie. W pl pod jankami blokada plus błekitek i uwaga prat 80.000pln i 36pkt w sadzie skończyło sie na 24pkt i 5000pln wszystko wina tego evo X wiec sprzedane
Ten to wariat jest hehe na autobanie to pewnie na zwęzce albo na ograniczeniu v-max jechałeś co ? a to w pl to tez niezle <brawo2> ale majac EVO to trudno się oprzec tej mocy ajajaj
dare to be great
W niemcowni to scigalem blokade na skrzyni w e32 750il i sprawdzalem ile polecidanielos8 pisze:cerbera pisze:W niemcowni najwiekszy za predkość 800eu na autobanie. W pl pod jankami blokada plus błekitek i uwaga prat 80.000pln i 36pkt w sadzie skończyło sie na 24pkt i 5000pln wszystko wina tego evo X wiec sprzedane
Ten to wariat jest hehe na autobanie to pewnie na zwęzce albo na ograniczeniu v-max jechałeś co ? a to w pl to tez niezle <brawo2> ale majac EVO to trudno się oprzec tej mocy ajajaj
a pl nie zatrzymalem sie do kontroli....
286/h na gps kolego i był to rocznik 2002r jak mnie ciachneli kwit jest i nie j(...)i za prędkość tylko stwarzanie zagrożenia na drodze. ;-) Za dużo bajek tvn ogladasz bo pi.....e...sz zaszłyszane z opowieści mitomanów pt'' CYKOR WIADOMOŚĆ'' co ci zrobią jak cię złapia za granicą ;-)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 22:14 przez cerbera, łącznie zmieniany 1 raz.