porównanie lamp A8 d2 lift zlot 2018
porównanie lamp A8 d2 lift zlot 2018
https://photos.app.goo.gl/62SfbTRXv9YEp6426
1 foto xenon plus Mucholejkolator Bosma 4300k?
2 foto soczewka preston mtech 6000k
3 foto xenon plus Adrian Bosma 6000k ?
1 foto xenon plus Mucholejkolator Bosma 4300k?
2 foto soczewka preston mtech 6000k
3 foto xenon plus Adrian Bosma 6000k ?
bądź sobą, wariatów też lubią
Preston, szkoda że nie przypomniałeś bo mieliśmy zrobić takie porównanie również dla D3 - szczególnie w odniesieniu do lamp bi-xenon i bi-LED.
Ja niestety miałem tyle na głowie, że zapomniałem
Co do lamp w D2 mi zdecydowanie bardziej podobają się XenonPlus i jeżeli środki nie są wypalone to świecą całkiem dobrze i na tych zdjęciach subiektywnie moim zdaniem nr. 3 wygrywa chociaż prawej strony to mu chyba trochę brakuje
Co do lamp w D2 mi zdecydowanie bardziej podobają się XenonPlus i jeżeli środki nie są wypalone to świecą całkiem dobrze i na tych zdjęciach subiektywnie moim zdaniem nr. 3 wygrywa chociaż prawej strony to mu chyba trochę brakuje
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Mi też się wydaje że brakuje prawej strony. Miałem dziś jechać na ustawienie, ale po pracy piwka się zachciało.FOSS pisze:Preston, szkoda że nie przypomniałeś bo mieliśmy zrobić takie porównanie również dla D3 - szczególnie w odniesieniu do lamp bi-xenon i bi-LED.