Pozdrowienia dla A łosiem
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Pozdrowienia dla A łosiem
Moderator nie zmienił " pozdrowienia dla srebrnej ...." to założyłem nowy temat do pozdrowień.
Pozdrowienia dla (chyba) czarnego a8 d2 wczoraj ok. 22 godziny obok Mcdonalds w Zgierzu :mrgreen:
Pozdrowienia dla (chyba) czarnego a8 d2 wczoraj ok. 22 godziny obok Mcdonalds w Zgierzu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2012, 18:20 przez pioter, łącznie zmieniany 1 raz.
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
To i ja pozdrawiam czarną S8 która przemknęła obok mnie goniąc Subaru na trasie S8 niedaleko Radzymina. Leciały trzy autka Subaru, Audi S8 i Audi A4 lub S4 nie zauważyłem dobrze. Chciałem za nimi pomknąć swoją cytryną ale skrzynię mi przyblokowało ;-) ;-) W końcu jechali co najmniej dwa razy szybciej ode mnie.
Dążenie do doskonałości.
Może to kolega Mucholejkolator... on tam ma jakieś łajby zdajesię.cezar88 pisze:a ja pozdrawiam srebrną óseme na LU którą widziałem na mazurach port wygryny :-D
A ja pozdro dla czarnego A8/S8 na blachach CIN.... (Inowrocław ???) - pod koniec sierpnia lansował się kolega po Krynicy Morskiej :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
No Martuś... byliście w Warszawie i nie podjechaliście na spota :shock:
Mucholejkolator też był w Wa-wie i do nas dołączył a Wy??...
"żółta kartka" :mrgreen:
A ja swoją drogą pozdro dla amerykańskiej czarnej eLki 4,2V8 z Jackiem Danielsem pod tablicami (właściciel, jeżeli jest wśród nas, wie o co chodzi)... spotkany w niedzielę pod Maximusem ;-)
I następne pozdro dla kierowcy czarnego A8/S8 na tablicach WS widzianego wczoraj na ul. 17 stycznia... około 17:45 przemknął mi przed nosem pakując się w jakąś małą uliczkę ;-)
Mucholejkolator też był w Wa-wie i do nas dołączył a Wy??...
"żółta kartka" :mrgreen:
To może kolega Salaj gdzieś tam pomykał bo koło 17:00 był już na spocie :lol:marta pisze:Pozdrowienia dla czarnej A8 lub S8 o rej. WF widzianej w niedziele (12.09) przed 14:00 w Magdalence w kierunku Nadarzyna.
No o tej porze to my się właśnie "spociliśmy" więc kto zacz to nie wiem.marta pisze:Pozdrowienia dla (chyba) szarej A/S 8 widzianej w niedziele (12.09) ok. 17/18 w Warszawie na Aleji Wilanowskiej.
A ja swoją drogą pozdro dla amerykańskiej czarnej eLki 4,2V8 z Jackiem Danielsem pod tablicami (właściciel, jeżeli jest wśród nas, wie o co chodzi)... spotkany w niedzielę pod Maximusem ;-)
I następne pozdro dla kierowcy czarnego A8/S8 na tablicach WS widzianego wczoraj na ul. 17 stycznia... około 17:45 przemknął mi przed nosem pakując się w jakąś małą uliczkę ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, Co do tej czarnej co mówisz, że Salaj.. na początku myśleliśmy że to Ty ale rejestracja nam nie pod pasowała
W sobotę mieliśmy wesele w Lubelskim i w niedziele wracaliśmy do Warszawy tylko się spakować bo spieszyło nam się do Gdańska.
A to, że mieliście spota wyleciało mi z głowy bo może choć na chwilkę byśmy wpadli.
No cóż .. nie pierwszy i nie ostatni!
Do zobaczenia na trasie ..
W sobotę mieliśmy wesele w Lubelskim i w niedziele wracaliśmy do Warszawy tylko się spakować bo spieszyło nam się do Gdańska.
A to, że mieliście spota wyleciało mi z głowy bo może choć na chwilkę byśmy wpadli.
No cóż .. nie pierwszy i nie ostatni!
Do zobaczenia na trasie ..