VW Golf IV RS6 V10
Świetny projekt Jest to byłe auto mojego kolegi z mojej okolicy, było to R32 zrobione na 590KM, później kolega sprzedał te auto do Kosowa do Serbii i obecny właściciel zrobił je na 900KM na silniku R32, obecnie jest tam 5,2 V10 z RS6 i ma mieć grubo ponad 1000KM
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Chyba 5.0V10 BiT z RS6 C6Lukas134 pisze:... obecnie jest tam 5,2 V10 z RS6 i ma mieć grubo ponad 1000KM
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Sleepery są najfajniejsze....rafalr93 pisze:Ja to widzę tylko w inny sposób , bebechy zostawić a na zewnątrz zwykły pakiet jak to ma miejsce w 1.6 tdi wtedy to ma sens
znam kilka takich starych S4B5 2.7BiT, z zewnątrz nie podobne do niczego szczególnie mocnego ale porobione na 400+ i 500+ KM
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Jezeli był to fabrycznie GOLF R32 to jest 4Motion
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Kurcze no dla mnie troche kicha, totalny przerost formy nad trescia.... Szacun za ogarniecie i odpalenie... No ale jak to wyglada...tego przodu nie poskladaja i to dla mnie kupa... To juz lepiej mogli pospawac jakas rame i do tego wsadzic silnik zawieche i napedy i zrobic takie "COS" do zapitalania....
Pomijam juz fakt wywazenia auta i to jak ono sie wogole haniebnie prowadzi dla mnie to popsuty golfiarz, do takiego auta lepiej bylo isc w jakies 2,7 biT i byloby to z sensem
Pomijam juz fakt wywazenia auta i to jak ono sie wogole haniebnie prowadzi dla mnie to popsuty golfiarz, do takiego auta lepiej bylo isc w jakies 2,7 biT i byloby to z sensem