części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Wakacje nad Bałtykiem

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Szopen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Szopen » 13 sie 2013, 20:47

Jak coś to zapraszam do Kołobrzegu pomogę załatwić apartament. Pytanie na ile byś chciał przyjechać?
No quattro no fun ;)

Artorius007

Post autor: Artorius007 » 16 sie 2013, 09:52

Witam, ja polecam. Machowinko 5 http://www.przymorzu.pl/apartamentymach ... -2950.html,- wklej do przeglądarki:) teren ogrodzony, apartamęty wyposazony we wszystko,trampolina i inne atrakcje dla dzieci, super sprawa.grile ognisko, do morza 3km.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 16 sie 2013, 15:04

Niestety wyjazd trochę się opóźnił..... nie wziąłem pod uwagę, że jest długi weekend i znalezienie czegokolwiek nad morzem graniczy z cudem :evil:
Ale od niedzieli mam już domek w Dziwnowie... mam nadzieję, że na miejscu nie będę bardzo rozczarowany ale niestety nie mam czasu na siedzenie cały dzień na telefonie i dzwonienie po całym wybrzeżu ;-)

Także do zobaczenia na trasie i na wybrzeżu... na pewno będę podróżował po okolicy :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
pioter
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1998
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Automat
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Piotr

Post autor: pioter » 16 sie 2013, 17:26

Wczoraj byłem na obiedzie w Dziwnowie , trochę tłok jest ale to pewnie przez długi weekend . Woda nawet ciepła i sporo ósemek widziałem , same D2 . Na S3 jest troszkę korków ale da się wytrzymać .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI

Bartek87
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Bartek87 » 17 sie 2013, 14:10

jak byś leciał S3 to przed Szczecinem na radyjku pytaj jak sytuacja dalej wygląda bo ostatnio co weekend mega korki, a jak już wypadek się trafi to ze Szczecina nad morze możesz jechac 3-4h ;-)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 17 sie 2013, 16:20

Ja zamierzam lecieć z Wa-wy przez DK7 do Płońska, potem DK10 do Torunia, potem w górę na Chojnice i Człuchów omijając Bydgoszcz, dalej do góry na Koszalin i później już trybem spacerowym Kołobrzeg i przez radarowy Rewal do Dziwnowa.

Autostradę A1 omijam celowo... po pierwsze mam uczulenie na nasze płatne drogi bo uważam, że przy naszej "zaawansowanej" infrastrukturze drogowej podatek w paliwie jaki oddaję na drogi to już aż nadto co się Państwu należy.
Jednakowoż, jak ktoś ma jakieś wskazówki co do tej trasy to chętnie wysłucham... szczególnie jak ktoś ma info nt. jakichś przebudowywanych odcinków dróg z mijankami i innymi utrudnieniami ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl