![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Otwieranie tylnej klapy z pilota
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Domykanie ma chyba kazda A8 D3 wiec pewnie i tym masz, u mnie to nie dzialalo i musialem walic klapa az auto sie trzeslo zeby zamknac bagaznik po wymianie teej czesci klapa sie elegancko dociaga. Mozliwe ze u Ciebie cos innego jest nie tak (ale z tego co zglebilem temat jest raczej to). Jak pisal FOSS moze da sie naprawic jakos ten mechanizm ja sie w to nie zaglebialem bo za grosze mialem nowa czesc.
- FOSS
- Super Klubowicz
Wystarczyło tylko użyć "szukajki"... w tym samym dziale: http://www.a8team.pl/d3-06-nie-domyka-k ... vt8136.htmnikoa4 pisze:A gdzie znajduje sie ta czesc odpowiedzialna za domykanie?
Dodałem tam przed chwilą uzupełnienie aby jeszcze bardziej rozjaśnić temat dociągania.
Tak. Jeżeli nie masz tego przycisku i nikt tam nic nie przerabiał to masz tylko elektryczne dociąganie klapy ale samo otwieranie/zamykanie jest manualne.nikoa4 pisze:Rozumiem ze jak nie mam guzika kolo zamka, to znaczy ze mam tylko domykanie.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- FOSS
- Super Klubowicz
Ponownie napiszę: wystarczyło tylko użyć "szukajki" :-xgenmaxiu pisze:No dobra, to moze ja sie podepne...
Czy mozna jakims rozsadnym kosztem dolozyc ten silniczek (i oczywiscie silowniki) i cieszyc sie "pelna" elektryczna klapa?
Tu wszystko w temacie: http://www.a8team.pl/d3-all-elektryczne ... vt6988.htm
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- pebo
- Super Klubowicz
FOSS pisze:Ponownie napiszę: wystarczyło tylko użyć "szukajki" :-xgenmaxiu pisze:No dobra, to moze ja sie podepne...
Czy mozna jakims rozsadnym kosztem dolozyc ten silniczek (i oczywiscie silowniki) i cieszyc sie "pelna" elektryczna klapa?
Tu wszystko w temacie: http://www.a8team.pl/d3-all-elektryczne ... vt6988.htm
Szacun FOSS - za cierpliwość.
Bądź dobry jak chleb.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
dzisiaj luknelem u siebie,i tak domykanie mi nie dziala,bo w obubowie silniczka polamaly sie plastikowe czesci [takie malutkie tryby].niestety caly do wymiany.Luknelem na zawiasy,i z prawej strony jest zawias z trybem,i jest miejsce na silniczek.czy wystarczy podlaczyc silniczek pod ten zawias?Oczywiscie wiazke musze zrobic.
- FOSS
- Super Klubowicz
Noż kurna, kilka postów powyżej wrzuciłem linke do tematu gdzie kolega poczynił cały tutorial jak dołożyć elektryczne zamykanie klapy... wystarczy tylko poczytać i będziesz wiedział co trzeba zrobićnikoa4 pisze:Luknelem na zawiasy,i z prawej strony jest zawias z trybem,i jest miejsce na silniczek.czy wystarczy podlaczyc silniczek pod ten zawias? Oczywiscie wiazke musze zrobic.

inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-