[D3 ALL ] Otwieranie tylnej klapy z pilota
-
- Forum Audi A8
Domykanie ma chyba kazda A8 D3 wiec pewnie i tym masz, u mnie to nie dzialalo i musialem walic klapa az auto sie trzeslo zeby zamknac bagaznik po wymianie teej czesci klapa sie elegancko dociaga. Mozliwe ze u Ciebie cos innego jest nie tak (ale z tego co zglebilem temat jest raczej to). Jak pisal FOSS moze da sie naprawic jakos ten mechanizm ja sie w to nie zaglebialem bo za grosze mialem nowa czesc.
Wystarczyło tylko użyć "szukajki"... w tym samym dziale: http://www.a8team.pl/d3-06-nie-domyka-k ... vt8136.htmnikoa4 pisze:A gdzie znajduje sie ta czesc odpowiedzialna za domykanie?
Dodałem tam przed chwilą uzupełnienie aby jeszcze bardziej rozjaśnić temat dociągania.
Tak. Jeżeli nie masz tego przycisku i nikt tam nic nie przerabiał to masz tylko elektryczne dociąganie klapy ale samo otwieranie/zamykanie jest manualne.nikoa4 pisze:Rozumiem ze jak nie mam guzika kolo zamka, to znaczy ze mam tylko domykanie.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ponownie napiszę: wystarczyło tylko użyć "szukajki" :-xgenmaxiu pisze:No dobra, to moze ja sie podepne...
Czy mozna jakims rozsadnym kosztem dolozyc ten silniczek (i oczywiscie silowniki) i cieszyc sie "pelna" elektryczna klapa?
Tu wszystko w temacie: http://www.a8team.pl/d3-all-elektryczne ... vt6988.htm
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS pisze:Ponownie napiszę: wystarczyło tylko użyć "szukajki" :-xgenmaxiu pisze:No dobra, to moze ja sie podepne...
Czy mozna jakims rozsadnym kosztem dolozyc ten silniczek (i oczywiscie silowniki) i cieszyc sie "pelna" elektryczna klapa?
Tu wszystko w temacie: http://www.a8team.pl/d3-all-elektryczne ... vt6988.htm
Szacun FOSS - za cierpliwość.
Bądź dobry jak chleb.
dzisiaj luknelem u siebie,i tak domykanie mi nie dziala,bo w obubowie silniczka polamaly sie plastikowe czesci [takie malutkie tryby].niestety caly do wymiany.Luknelem na zawiasy,i z prawej strony jest zawias z trybem,i jest miejsce na silniczek.czy wystarczy podlaczyc silniczek pod ten zawias?Oczywiscie wiazke musze zrobic.
Noż kurna, kilka postów powyżej wrzuciłem linke do tematu gdzie kolega poczynił cały tutorial jak dołożyć elektryczne zamykanie klapy... wystarczy tylko poczytać i będziesz wiedział co trzeba zrobićnikoa4 pisze:Luknelem na zawiasy,i z prawej strony jest zawias z trybem,i jest miejsce na silniczek.czy wystarczy podlaczyc silniczek pod ten zawias? Oczywiscie wiazke musze zrobic.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-