Maximuss pisze:Najzabawniejsze jest to że ja tą cholerna pasta tempo i jakimis tanimi woskami niejedno stare auto spolerowałem do stanu bardzo zadowalającego. W istocie twardy lakier na A8 to nie ta droga ale inne jakies ople czy vw które posiadałem z rozkoszą przyjmowały tę "paste do rąk na swoje zęby"
WIęc jak ktoś nie robił tego to niech nie przytacza idiotycznych porównań a jak ktos robił i mu nie wyszło to jego problem.
Nie bede tu wstawiał zdjęć bo w innym temacie admina pojechali nawet ze zdjęciami więc nie ma sensu "mądrzejszych" przekonywać.
Tylko dajcie se odpust("specjaliści") bo bzdury piszecie i kazdy kto wie o czym mowa nie bedzie z tobą dyskutował.
U mnie efekty zawsze były i pozostawały na długo po zaprzestaniu tempowania czy nawet jakiegokolwiek woskowania....
Bez urazy ale ileż można klepać te same texty...
MADE MY DAY. takich bredni nie czytałem dawno.
Przestan się mądrzyć weź na wstrzymanie i postudiuj trochę największe forum detailerskie forumkosmetykaaut.pl skarbnica wiedzy siedlisko najlepszych detailerów w Polsce.
Przykro mi to mówić nie odbieraj tego zle ale nie masz pojęcia o czym mówisz. z tym co wyżej pisałeś rozrzucili by Cie jak obornik w polu a później jeszcze tydzień podśmiechiwali

czy ktoś testowal tempo czy nie... czy testowales markowe woski z gornej polki renomowanych producentow, dobrych marek ? jeśli tak to daj jakies przykłady na czym pracowales, a jeśli nie to skad możesz wiedzieć ze tempo jest dobre jeśli nie masz porównania, a wnioskuje ze nie pracowales na niczym markowym skoro wysnules takie wspaniale wnioski o tempo. Widze tak czy siak ze dla Ciebie swirle, holosy, lampy, wygrzewanie, glinkowanie i cala reszta procesow detailerskich jest Ci obca wiec czemu by wymagac czegos ambitniejszego niz Tempo

Wiesz do czego się tempo nadaje ? do czyszczenia starych monet, mój wujek numizmatyk sobie chwali

jak Ci tempo pasuje to używaj. Ale nie polecaj tego ludziom, bo ktoś pojdzie w twoje kroki z a8...