daj znac na pw pls jak to wyglada cenowoDo d3 to lepiej VCDS lub VAS. Jak coś mam namiar na sprawdzonego VCDSa w małych pieniążkach
niebawem dostane kabel na testy i zobacze jak to wyglada, jak cos sprobuje tym dla poczatkujacychBędzie dobry.
![]() |
![]() |
daj znac na pw pls jak to wyglada cenowoDo d3 to lepiej VCDS lub VAS. Jak coś mam namiar na sprawdzonego VCDSa w małych pieniążkach
niebawem dostane kabel na testy i zobacze jak to wyglada, jak cos sprobuje tym dla poczatkujacychBędzie dobry.
Poszło PWcovacsxxx pisze:daj znac na pw pls jak to wyglada cenowo
A nie lepiej coś tańszego? Do d2 to te po 30zł dają radę i nie trzeba tyle przepłacać.helena pisze:Dzięki :-D Więc jutro zamawiam i rozpoczynam intensywną naukę.
Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:Simone331 pisze:A nie lepiej coś tańszego? Do d2 to te po 30zł dają radę i nie trzeba tyle przepłacać.
Ja Ci tylko zaproponowałem. :-)helena pisze:Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:
Ja poproszę. Maila wyślę na PW.Simone331 pisze:Ja Ci tylko zaproponowałem. :-)helena pisze:Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:
Zawsze możesz kupić ten tańszy, a na PW możesz podać mi swojego maila, to Ci powysyłam programy, instrukcje, kody etc. Wszystko to co jest niby oferowane w tych droższych.
Może i ja się załapię?Simone331 pisze: helena napisał/a:
Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja więc myślę że będzie lepszy
Ja Ci tylko zaproponowałem.
Zawsze możesz kupić ten tańszy, a na PW możesz podać mi swojego maila, to Ci powysyłam programy, instrukcje, kody etc. Wszystko to co jest niby oferowane w tych droższych.