daj znac na pw pls jak to wyglada cenowoDo d3 to lepiej VCDS lub VAS. Jak coś mam namiar na sprawdzonego VCDSa w małych pieniążkach
niebawem dostane kabel na testy i zobacze jak to wyglada, jak cos sprobuje tym dla poczatkujacychBędzie dobry.
daj znac na pw pls jak to wyglada cenowoDo d3 to lepiej VCDS lub VAS. Jak coś mam namiar na sprawdzonego VCDSa w małych pieniążkach
niebawem dostane kabel na testy i zobacze jak to wyglada, jak cos sprobuje tym dla poczatkujacychBędzie dobry.
Poszło PWcovacsxxx pisze:daj znac na pw pls jak to wyglada cenowo
A nie lepiej coś tańszego? Do d2 to te po 30zł dają radę i nie trzeba tyle przepłacać.helena pisze:Dzięki :-D Więc jutro zamawiam i rozpoczynam intensywną naukę.
Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:Simone331 pisze:A nie lepiej coś tańszego? Do d2 to te po 30zł dają radę i nie trzeba tyle przepłacać.
Ja Ci tylko zaproponowałem. :-)helena pisze:Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:
Ja poproszę. Maila wyślę na PW.Simone331 pisze:Ja Ci tylko zaproponowałem. :-)helena pisze:Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja :roll: więc myślę że będzie lepszy :idea:
Zawsze możesz kupić ten tańszy, a na PW możesz podać mi swojego maila, to Ci powysyłam programy, instrukcje, kody etc. Wszystko to co jest niby oferowane w tych droższych.
Może i ja się załapię?Simone331 pisze: helena napisał/a:
Ale tu są tylko kabelki a w tamtym zestawie jest program z instrukcjami jak się za to zabrać dla takich zielonych jak ja więc myślę że będzie lepszy
Ja Ci tylko zaproponowałem.
Zawsze możesz kupić ten tańszy, a na PW możesz podać mi swojego maila, to Ci powysyłam programy, instrukcje, kody etc. Wszystko to co jest niby oferowane w tych droższych.