Mercedes klasy S W222
Mnie w D4 czegoś brak , w środku fajna ale na zewnątrz , zresztą w moim przekonaniu Audi nigdy nie zrobiło żadnego modelu przed liftem ładnie a najlepszym przykładem są wszystkie A8 .A co do w222 to ujdzie ale dla mnie trochę mdły.Zdecydowanie wolałem W221 .Na dzień dzisiejszy z całej trójki F02 do mnie tylko przemawia .Ale ja mam swój typ ideału ale jest go mało na rynku i jest gardzony przez innych a według mnie ma to coś . Nowa wypuszczona generacja trochę mniej mnie się podoba ale i tak jest do przyjęcia a poprzednia miodzio a jakie siedzenia nawet w D3 mnie tak nie spasowały :roll: .
Znalazłem w internecie wnętrze nowej S klasy, jak wam się podoba? Według mnie wygląda obłędnie i bardzo luksusowo
Oficjalna premiera 15 maja w Hamburgu
Źródło: http://saab-rover-blog.net/2013/04/07/u ... der-linse/#
Oficjalna premiera 15 maja w Hamburgu
Źródło: http://saab-rover-blog.net/2013/04/07/u ... der-linse/#
Wyjątkowy samochód, dla wyjątkowych ludzi.
-
- Forum Audi A8
Apophis pisze:Wizualnie na mnie nie działa. D4 mi sie podoba bardziej. Widocznie jestem prawdziwym audi maniakiem
Wrecz fanatykiem :mrgreen: ..
W mojej ocenie W221 deklasuje o dekade wnetrze D3.. wyswietlane zegary, radio z wyswietlaczem troche w stylu retro, podswietlona listwa na drzwiach i desce tworzy swietny klimat a wszystko sprawia wrazenie spojnej calosci.. Deska w D3 sprawia tak ascetyczny odbior, ze odpuscilem sobie zmiane D2 na D3.. Zmienilem troche zdanie in plus widzac wnetrze Pheatona, ale tylko troszeczke :mrgreen: ...
Z zewnatrz to juz kwestia gustu i szczerze mowiac D3 wyglada bardziej zadziornie. No ale samochodu nie prowadzi sie siedzac na masce .. :mrgreen:
W D4 sytuacja wyglada zgola odmiennie,,. Wnetrze wyglada swietnie, natomiast cala reszta to jakis niesmaczny zart stylistow z Audi :mrgreen:
Biorac powyzsze pod uwage stawiam W221 ponad D3 jak rowniez W222 nad D4. :mrgreen:
Apophis,Apophis pisze:Wiecie,cieszcie się że mam tylko niebieski krawacik bo jak bym miał więcej mozliwości to bym wam zapodał tymczasowe bany za faworyzowanie na zacnym forum Władcy Pierścieni jakiegoś typa spod ciemnej gwiazdy... :-P
Daj spokój :-) I tak cztery pierścienie czy gwiazda są z tego samego kraju:P żadna faworyzacja:P
Wyjątkowy samochód, dla wyjątkowych ludzi.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Święte słowa....123mielony pisze:Panowie te auta są zupełnie dla innego odbiorcy więc porównywanie ich nie ma sensu.
zacna Trójca czyli AUDI, BMW, Mercedes-Benz, pomimo tego że to ta sama ekstra-klasa, to jednak grupa docelowa trochę inna więc i stylistyka i filozofia budowania też trochę inna.
AUDI bardziej rwie klienta od BMW niż od Mercedesa a Mercedes tylko modelami AMG do nich nawiązuje ale to wciąż Mercedes i wciąż klientela "gwiazdy na masce" ;-)
Ci którzy wsiadają do Mercedesa i czują się jak w garniturze szytym na miarę w AUDI i BMW nie będą raczej czuć się dobrze.... podobnie jest z tymi którzy w AUDI czy BMW czują się jak w garniturze szytym na miarę.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-