A8 leczy rany
A8 leczy rany
moje serce boli z powodu spraw sercowych dobrze że mam D2 lubię się przejechać i odprężyć w niej, tylko on mi już została, jeżeli ona zawiedzie to już po mnie ps może to bez sensu ale musiałem to napisać
wcale nie jest to bez sensu...Inter32 pisze:może to bez sensu ale musiałem to napisać
chciałeś coś wyrzucić z siebie i zrobiłeś to tutaj!
trzym się jakoś, i pamiętaj że w tym całym naszym życiu to zdrowie jest najważniejsze!
a kobiet... na tym świecie jest cho cho! prędzej znajdziesz dobrą kobietę niż dobre a8 ;-)
prędzej czy później każdy ból mija..
Najważniejsze jest, aby nie tłumić tego wszystkiego w sobie..
Znajdzie się nowa partnerka.. nic na siłę.
Najważniejsze to nie poddawać się, i zachować się jak chłop z jajami! - zachowaj normalne relacje - żadnych wojen, no chyba że Ona inaczej do tego podejdzie.. ale to wtedy już będzie świadczyło wyłącznie o Niej.
Trzymaj się przyjacielu! Głowy do góry :-D
Najważniejsze jest, aby nie tłumić tego wszystkiego w sobie..
Znajdzie się nowa partnerka.. nic na siłę.
Najważniejsze to nie poddawać się, i zachować się jak chłop z jajami! - zachowaj normalne relacje - żadnych wojen, no chyba że Ona inaczej do tego podejdzie.. ale to wtedy już będzie świadczyło wyłącznie o Niej.
Trzymaj się przyjacielu! Głowy do góry :-D
Inter32, Byłem w podobnej sytuacji 3 i pół roku temu , kupiłem A8 i się wszystko ułożyło :mrgreen:
Za to w nagrodę uszczelnię jej serducho :mrgreen:
Za to w nagrodę uszczelnię jej serducho :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Nie ma co ukrywac bo magia A8 bardzo pomaga na takie i nie tylko problemy. Mi nie raz pomagała a jak spędziłem przy niej pół dnia z politurkami itp to az się dumny czułem,jak cos zmodze w miare finansów to tez zawsze jest do przodu a nie wstecz-no i sam sie nie raz łapałem że zajęty "kochanką" nie myślałem o problemach a tym bardziej sie nie dołowałem nimi
Mam nadzieję że jak kupie drugą to nie bedą o siebie zazdrosne
Mam nadzieję że jak kupie drugą to nie bedą o siebie zazdrosne
- tutenhamon
- Super Klubowicz
chyba twoja... moja jak pyskuje to lubi wykrzyknikiem od ręcznego pokrzyczeć na fis`ie lub j(...)ć focha i mnie gotować upałem z klimatyzacji gdy wcale tego nie chce
Ostatnio zmieniony 25 maja 2013, 22:51 przez wolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
- Tomcio0016
- Forum Audi A8