Duze spalanie
- gierobiala
- Super Klubowicz
Dieselek oczywiście w 15 sie zmieści.gierobiala pisze:TDi i masz 15,no problemo aczkolwiek niektórym nawet W12 paliło by maksymalnie 16,5 przy ostrej jeździe.Po prostu jeździć to trza umić,ja nie umim, mnie pali 23 i jest gitara ;-)PEPOL D2 pisze:15 litrów w a8? Rzadkość
Natomiast średnie spalanie na podstawie 150 użytkowników silnika benzynowego audi a8 d2 wyniosła 22,3 litra
Jak jeździłem po Litwie i Łotwie to tankowałem tylko na dużych i "markowych" stacjach...tomek_m pisze:i tu mozesz szukac przyczyny wiekszego spalania, ja ruskiego go... nawet do kosiarki bym nie wlałwigeth pisze:dzięki za pomoc a co do paliwa to za 3,50 to oczywiście ruskie a jak ktoś che większą ilość proszę składać zamówienia podam dalej i da się załatwić :-D :-D :-D
PB95 to tragedia, auto nie chciało jechać a pompa tak wyła jakbym miał zaraz wystartować w kosmos
Swego czasu miałem też dostęp do paliwa z Litwy i od Ruskich - przemieliłem w swojej Omedze ze 120 litrów tego "paliwa" i pompa paliwa koszła na śmietnik :wpale:
Później jeszcze kilka razy bywałem na Litwie a w Polsce wielokrotnie miałem możliwość zakupu tamtejszego paliwa i powiem jedno - jak tam jeździłem lałem tylko PB98 a w Polsce nie kupiłem już nigdy żadnego tańszego przemycanego świństwa - pierdziu takie oszczędności :wpale:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-