[D3 4,2MPI] NIGHT POWER Jak dobrze wystartowac na 1/8 mili?
nie można patrzeć na samą moc maksymalną tylko trzebaRafiPl pisze:No tak chip tuning w vtechu:
z 335 KM 420 Nm------>>>>342 KM (+7) 445 Nm (+25)
pewnie koszt zmiany softu ponad 1200zł, Warto ?
kazać sobie pokazać sobie przebieg momentu
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
O ile firma Shell nie wymyslila takiego paliwa, wlasnie zebysmy tak mysleli...jacek pisze:Panowie przecież Nitro + nie dodaje mocy , tylko dzięki dodatkom pozwala na uzyskanie mocy podanej przez producenta np. V8 = 335KM minus to co stracił :mrgreen: , w mojej ocenie jest na pewno lepszym paliwem niż z stacji przy " Biedronce " :-P gdzie 95 ma może 87 okt. a o dieslu lepiej nie mówić.
Ja generalnie tankuje zwylke na Statoil, ale kilka ostatnich razy tez na Bliska. I powiem ze oprocze kilku zloty w kieszeni to zadnych tam roznic nie odkrylem. Napewno nie na mocy czy przyspieszeniu - no moze wiecej da sie zrobic km, ale moze to tylko takie wrazenie.
BORN FROM JETS
Ostatnio jechałem swoją D3-ką na ¼ mili..... czas 16,23.... gacie nie spadają ale nie spodziewałem się cudów..... pojechałem autem w pełni cywilnym i ze wszystkim co miałem wtedy na pokładzie i w bagażniku a było tego sporo :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
No co TY, tyle to ja na rowerze zrobię :lol:Tajco pisze:oo to calkiem niezle :dFOSS pisze:Ostatnio jechałem swoją D3-ką na ¼ mili..... czas 16,23.... gacie nie spadają ale nie spodziewałem się cudów..... pojechałem autem w pełni cywilnym i ze wszystkim co miałem wtedy na pokładzie i w bagażniku a było tego sporo :lol: