![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Dzisiaj odebralem listewke podswietlenia tablicy z lakierowania bo na mojej starej akuminium zaczelo sie utleniac:-( przyszla druga listewka i dzisiaj juz odebralem od lakiernika jutro czas zamiany w wolnej chwili :-)) juz nie bedzie razic po oczach :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Ile za katy?BiLu pisze:Pożegnałem się z katalizatorami i wreszcie końcowy wydech poczuł głęboki oddech, pozyskane z katów $$$ zainwestowałem w 2 dolne wahacze z przodu i 2 łączniki.
Jest głośniej i przestało pukać z przodu :-D

Zostawione puszki, czy wspawana rureczka?
RafiPl sporawo..

No no blenda USA dobry rarytas :-)) fajnie wyglada tylko tablice dorob ladne pod wymiar jak bedziesz szukal firmy to mam dobry kontakt bo robilem niedawno 2 sztuki pod wymiar usa do Corvetty i firma profi :-))
A ja dzisiaj w swojej D3 zminilem wkoncu listwe podswietlenia i wyczyscilem zasniedziale listwy chromowane oraz koncowki wydechow pasta do chromu i teraz ladnie sie blyszcza :-)) oraz cale auto przepolerowalem mleczkiem z 3M i tez ladnie sie blyszczy :-)
A ja dzisiaj w swojej D3 zminilem wkoncu listwe podswietlenia i wyczyscilem zasniedziale listwy chromowane oraz koncowki wydechow pasta do chromu i teraz ladnie sie blyszcza :-)) oraz cale auto przepolerowalem mleczkiem z 3M i tez ladnie sie blyszczy :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl