![]() |
![]() |
![]() |
[D2 96 4.2PB ] Płyn do wspomagania...
dajcie sobie spokój z tymi zamiennikami płynu wspomagania.... w ASO ori płyn jest dosłownie kilka zł droższy a zupełnie inaczej układ pracuje....przynajmniej u mnie
lałem też febiego a jak pojechałem do ASO i sie okazało że 1L płynu kosztuje 56zł i po zalaniu układu lepiej chodzi, to nie leje juz nic innego

lałem też febiego a jak pojechałem do ASO i sie okazało że 1L płynu kosztuje 56zł i po zalaniu układu lepiej chodzi, to nie leje juz nic innego

to nie jest zwykły napęd...to
W salonie VW Audi w Koszalinie za 1 litr płynu do wspomagania w specyfikacji G002000 żądali w promocji 70 zł za litrowe opakowanie (blaszane z logo OOOO).martin_rs4 pisze:dajcie sobie spokój z tymi zamiennikami płynu wspomagania.... w ASO ori płyn jest dosłownie kilka zł droższy a zupełnie inaczej układ pracuje....przynajmniej u mnie![]()
W najdroższym sklepie motoryzacyjnym w mojej miejscowości płyn Febi (zielony) w tej samej specyfikacji (G 002000) kosztuje w plastikowej butelce 1 litr 35,50 zł.