[D3 04 3.0TDI ] Lemforder - części
[D3 04 3.0TDI ] Lemforder - części
cały zestaw Lemfordera (wahacze 8 szt, końcówki kierownicze i łączniki stabilizatora) kosztowałby ok 900 funtów. dostalem taka wiadomosc ze sklepu i mam pytanie, orientuje sie ktos z was ile taki komplet kosztuje w polsce???
Ostatnio zmieniony 01 sie 2013, 11:09 przez wasyl1977, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Jak byłem swojego czasu w uk i chciałem kupić kompletny rozrząd do accorda 2.2vtec to mi tak policzyli że za tą cenę w pl miałem kompletny rozrząd+wymiana+paliwo do kraju.
Osobiście mam sprawdzony sklep w warszawie www.ktd.waw.pl i powiem że jak dzwoniłem o kompletny rozrząd i kilka innych gratów do intercars to różnica w cenie była i to spora.
Intercars mi policzyło ponad 1700pln z rabatem a w ktd zapłaciłem ok 1200pln (części tych samych firm).
Osobiście mam sprawdzony sklep w warszawie www.ktd.waw.pl i powiem że jak dzwoniłem o kompletny rozrząd i kilka innych gratów do intercars to różnica w cenie była i to spora.
Intercars mi policzyło ponad 1700pln z rabatem a w ktd zapłaciłem ok 1200pln (części tych samych firm).
No właśnie, mam podobne odczucia... ceny tak rozdmuchane że w zwykłej hurtowni cena detal jest identyczna jak w IC po rabatach :-xpepi pisze:panowie a wam się wydaj skąd IC bierze zabawki /nie ma tam podróbek :mrgreen:
to jest chyba firma która towar mnoży razy 1,5 i potem daje upusty :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-