auto w tej chwili stoi u mechanika on tez juz nie wie za co sie tam złapac, proponiuje mi wymiane skrzyni .
![]() |
![]() |
Ja takiego szczęścia nie miałem wszędzie są po prostu ludzie ale niektórzy pominęli sie z fachem.Myski pisze: Teraz auto serwisuje w autoryzowanym serwisie Bosch-a, place troche wiecej ale juz nie spotykam sie z pytaniem "nie wiem w czym jest problem" albo nie wiem najlepiej wymieniac wszystkie czesci zwiazane z problemem. Teraz mam robiona diagnostyke dostaje informacje, mozliwe opcje i wybieram ta co mi sie podoba....
Finalnie i tak mnie wychodzi tanie bo zawsze jak robilem u poprzednich mechanikow to musialem kilka razy wracac i doplacac
Widzisz roznice?
Jak mialem cos takiego to biegi wrzucal tylko szarpalo autem....co do komputera to przeloz od kogos sprawny na chwile i sprawdz co sie bedzie dzialo.Prorok pisze:no właśnie ona tak sie zachowuje ze wcale tak jakby nie chciała wrzucać żadnych biegów i dlatego kazałem mu wymienic w niej olej lub coś jest nie tak z kompem skrzyni bo juz raz padł kiedys i został wymieniony na inny tylko ze wtedy wcale nie wyswietlał na fisie biegów i był brak komunikacji ze skrzynią