to czym tak polerujesz że aż cały dzień jedną felge na glanc robisz :?:123mielony pisze:Wypolerowałem drugą felgę,teraz to już z górki ;-)
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Papier w krążkach do obdarcia bezbarwnego ale do następnych dwóch felg kupię już jakiś żel bo strasznie długo schodzi,następnie papier wodny 400,800,1000,1500,2500 i pasty kolejno różowa,zielona i na koniec biała a czas płynie nieubłaganie.pb41ns pisze:to czym tak polerujesz że aż cały dzień jedną felge na glanc robisz :?:
Ja pierdziu, nie wiem czy chciałbym sam to robić czy nie wolałbym tego podrzucić komuś innemu ;-)123mielony pisze:Papier w krążkach do obdarcia bezbarwnego ale do następnych dwóch felg kupię już jakiś żel bo strasznie długo schodzi,następnie papier wodny 400,800,1000,1500,2500 i pasty kolejno różowa,zielona i na koniec biała a czas płynie nieubłaganie.
Ja ostatnio ponownie walczyłem z hamulcem postojowym... mać :evil:
Na wiosnę na obie strony zapodałem nówki silniczki z ASO żeby temat mieć na dłużej z głowy bo mi od czasu do czasu jakimiś błędami sypało a tu "masz babo placek" - kontrolka z piorunami i jeden silniczek zdechł... mać :evil:
Jak zachciało mi się delikatnej diagnostyki to do kontrolki z piorunami dołączył też na FISie duży wykrzyknik i znienawidzony brzęczyk roztrąbił się na maxa... mać :evil:
Rozebrałem to ... (nie powiem co, bo się obrazi i druga strona zaraz padnie) i okazało się, że oczywiście padnięta jest wiązka elektryczna... rozprułem ją do samej góry szukając zdrowych drutów... mać :evil:
jeden z cienkich przewodów był przerwany w 3 miejscach :shock: i nawet gruby masowy na zagięciu utracił swoją ciągłość :shock:
nie kumam tego wogóle... jeżdżę nim już 3-ci rok i prawie wszystko sam w nim robiłem i rękę dam sobie obciąć, że nie ciągnąłem za te kable nigdzie na siłę i nie ugniatałem ich i nie zawijałem w jakichś nienaturalnych kierunkach... ale przerwane były :evil: :evil: :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
O to naprawdę szacun za cierpliwość, zapodaj zdjęcie123mielony pisze:Papier w krążkach do obdarcia bezbarwnego ale do następnych dwóch felg kupię już jakiś żel bo strasznie długo schodzi,następnie papier wodny 400,800,1000,1500,2500 i pasty kolejno różowa,zielona i na koniec biała a czas płynie nieubłaganie.pb41ns pisze:to czym tak polerujesz że aż cały dzień jedną felge na glanc robisz :?:
Do A8 D3 wiązki robią Czesi, ale faktycznie jest z nimi jakaś masakra. Przewody są słabe, rozumiem jeszcze te cieniutkie, sygnałowe, ale masowe też jak piszesz, niewiele lepiej. Ja mam błąd na drugim wentylatorze do klimy i chyba tez czeka mnie prucie wiązki - przerażające.FOSS pisze: Rozebrałem to ... (nie powiem co, bo się obrazi i druga strona zaraz padnie) i okazało się, że oczywiście padnięta jest wiązka elektryczna... rozprułem ją do samej góry szukając zdrowych drutów... mać :evil:
jeden z cienkich przewodów był przerwany w 3 miejscach :shock: i nawet gruby masowy na zagięciu utracił swoją ciągłość :shock:
nie kumam tego wogóle... jeżdżę nim już 3-ci rok i prawie wszystko sam w nim robiłem i rękę dam sobie obciąć, że nie ciągnąłem za te kable nigdzie na siłę i nie ugniatałem ich i nie zawijałem w jakichś nienaturalnych kierunkach... ale przerwane były :evil: :evil: :evil:
Bądź dobry jak chleb.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof