![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] "Jęczenie" przy dodawaniu gaz
Łozysko w kole nie ma wiele wspólnego z dodawaniem gazu a z predkością jazdy-czyli im szybciej jedziesz tym hałas lub modulacja tego dzwieku sie zmienia-także na zakrętach.
Tak samo będzie z podpora wału. Wspomaganie i osprzęt by hałasował także na postoju.
Jeszcze mi przyszła do głowy opona bo tez potrafią wydawać dzwieki ale to tez nie ma wiele wspólnego z dodawaniem gazu a raczej z predkością jazdy.
Tak samo będzie z podpora wału. Wspomaganie i osprzęt by hałasował także na postoju.
Jeszcze mi przyszła do głowy opona bo tez potrafią wydawać dzwieki ale to tez nie ma wiele wspólnego z dodawaniem gazu a raczej z predkością jazdy.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Posiadam to auto od 2tyg i tak naprawde slyszalne bylo to dwukrotnie,mam wrazenie, ze p mocniejszym operowaniu kierownica tj. duzo zakretow,wiraze na parkingach-wtedy gdy intensywniej krece kierownica.Ciezki temat, jutro mam wolny dzien, gdzies bym z tym uderzyl.Najgorsze, ze nie wiem gdzie, a tym bardziej, ze sporadycznie sie to pojawia i jak juz komus bede chcial to pokazac, to bedzie wowczas cisza.pozdrawiam
beyer28 masz problem z autem a nie masz za bardzo gdzie go diagnozować i naprawiać to zapraszam do mnie - coś tam wiem co nie co o tych naszych ósemkach więc jest szansa że pomogę ;-)
Kontakt na PW a najlepiej bezpośrednio po numerem 6.0.0.6.6.1.6.6.0
.
Kontakt na PW a najlepiej bezpośrednio po numerem 6.0.0.6.6.1.6.6.0
.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
Fakt - lukas28 uspokoił mnie odnośnie tych jęków. No w końcu jeszcze niedawny właściciel, to chyba wie najlepiej :-) pozdro
Dzięki FOSS za kontakt. Jak coś to uderzam od razu do Ciebie :-DFOSS pisze:beyer28 masz problem z autem a nie masz za bardzo gdzie go diagnozować i naprawiać to zapraszam do mnie - coś tam wiem co nie co o tych naszych ósemkach więc jest szansa że pomogę
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2013, 22:05 przez beyer28, łącznie zmieniany 1 raz.