[D2 ALL ] Zmiana oświetlenia wnętrza na LED SMD
jedyny plus przejscia na diody jest taki ze lampki nie beda sie mocno grzac tym samym ich klosze z czasem nie zmatowieja od temperatury , co do barwy swiatła gusta i guściki zmieniałem cale oświetlenie wewnętrzne w swoim nissanie i powiem że na diodach można dostac oczopląsu po pewnym czasie a barwa światła oryginalnego była przyjemniejsza dla oka
bądź sobą, wariatów też lubią
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
A mógłby mi ktos powiedziec jak sciagnać lampki na nogi dla pasazerów na tylnych siedzeniach (sa u dołu siedzen) bo tam nie mam jak wymienic bo nie chce wyjsc i na siłe nie chce drzeć.
Dodatkowo pytanie jak zamontować tą 4 lampke w bagazniku? W tylnej czesci tam z lewej strony w tylnym poszyciu aluminiowym jest dziura wycieta pod lampke która jest fabryczna a z drugiej strony tej dziury nie ma, czy wycinacie dziure w tylnym pasie aluminiowym czy jak to wyglada? Bo w plastiku to jasne ze trzeba, chyba ze jakos sie tam miesci lampka .
Dodatkowo pytanie jak zamontować tą 4 lampke w bagazniku? W tylnej czesci tam z lewej strony w tylnym poszyciu aluminiowym jest dziura wycieta pod lampke która jest fabryczna a z drugiej strony tej dziury nie ma, czy wycinacie dziure w tylnym pasie aluminiowym czy jak to wyglada? Bo w plastiku to jasne ze trzeba, chyba ze jakos sie tam miesci lampka .