[ALL] Cyfrowy tuner DVBT
A wiec udalo sie odblokowac to moje gowno - niestety na postoju nie znajduje zadnych kanalow - dzisiaj lece w trase wiec zobacze jak bedzie na otwartej przestrzeni.
Pytanie czy ten tuner mozna podlaczyc pod oryginalne anteny? Mam hybdryde i podejrzewam ze odbior na oryginalach bylby jakikolwiek.
pozdrawiam
Pytanie czy ten tuner mozna podlaczyc pod oryginalne anteny? Mam hybdryde i podejrzewam ze odbior na oryginalach bylby jakikolwiek.
pozdrawiam
Pojawił się taki fajny tunerek:
http://allegro.pl/samochodowy-tuner-dvb ... 08459.html
4 wejścia antenowe, co może w końcu dać stabilny odbiór z wykorzystaniem anten w naszych A8. Tylko ta cena, gdzie zwykły tuner 100zł a tu 1000zł.
http://allegro.pl/samochodowy-tuner-dvb ... 08459.html
4 wejścia antenowe, co może w końcu dać stabilny odbiór z wykorzystaniem anten w naszych A8. Tylko ta cena, gdzie zwykły tuner 100zł a tu 1000zł.
Jeżeli jest to mpeg-4 to warto pobawić się ustawieniami - kodowanie, region i inne takie.Bisuc3 pisze:Mam w moim świeżo nabytym A8 tuner tv ale jak go włączam to pokazuje mi sam dźwięk i tło z nutkami, kanały znajduje ale nie ma obrazu. Auto jest z 2011 roku i wydaje mi się że ma mpeg-4
O ile jest to mpeg-4 bo cały zachód ma mpeg-2 i Audi takie wrzucało fabrycznie.
Jeżeli producent do samochodów na PL nie wrzuca czegoś innego, w co szczerze wątpię, to pewnikiem masz jednak mpeg-2 i w PL na tym fabrycznym zestawie cyfrowej TV raczej nie pooglądasz.
U siebie w D3 też mam fabryczny tuner i objawy są podobne - jak ustawię głos to nie ma wizji, jak jest obraz to głos zanika... ale u mnie na pewno jest to standard europejski a nie polski.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
To jaka jest teraz orientacyjna cena zeby dzialala tv w Naszych A8?? Jaki najprostszy badz najtanszy sposob??:-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
A jaki jest mniej wiecej koszt zamontowania czegos takiego??:-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6