![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 4.2MPI ] Przód wyżej niz tył
[D3 04 4.2MPI ] Przód wyżej niz tył
mam wrazenie ze przod jest troche wyzej niz tyl jak cos to kompresor jest nowy to nie to auto czasami sie opuszcza po zamknieciu
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 14:07 przez korzonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [D3 4.2]przod wyzej niz tyl
Kolego korzonek, przy zakładaniu nowego tematu nie wpisuj [tagów] z palca - masz tam ich całą rozwianą listę, wystarczy wybrać tylko poprawny i zgodny ze standardem forum.
Ten temat ja poprawiłem i mam nadzieję, że następne będą już poprawne i zgodne z regulaminem.
Pozdrawiam, FOSS
Ten temat ja poprawiłem i mam nadzieję, że następne będą już poprawne i zgodne z regulaminem.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
A ile czytałeś tematów tu na forum?... pytam bo nt. pneumatyki jest tu dosyć dużo, wszystko masz na wyciągnięcie ręki, wystarczy czytać :-xkorzonek pisze:ok ale na szybko potrzeboje pomocy w tej sprawie a tu cisza
Upuszczanie powietrza po wyjściu z auta, wyjęciu zakupów z bagażnika, zamknięciu auta to całkiem normalne zachowanie.
Jeżeli miałeś wymieniany kompresor to co zostało później zrobione?... adaptacja?... jak została wykonana?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Re: Przód wyżej niz tył
Mierzyłeś to jakoś? Przednie koła skręcają, więc masz wyżej wyprofilowane nadkola niż tylne, może to złudzenie optyczne. Na wszelki wypadek wypoziomuj sobie auto.korzonek pisze:mam wrazenie ze przod jest troche wyzej niz tyl jak cos to kompresor jest nowy to nie to auto czasami sie opuszcza po zamknieciu
Bądź dobry jak chleb.