![]() |
![]() |
![]() |
Pozdrowienia dla A łosiem
Pozdrowienia dla czarnej D3 o numerach W0 VIG w okolicah Radomia:-)) dlugi czas jechalem za tym D3 moze ktos forumowy??:-))
[ Dodano: 2013-09-21, 14:47 ]
Pozdrowienia dla D3 na nr KR..... widzianej 10 min temu pod Wielka Krokwia w Zakopanym:-))
[ Dodano: 2013-09-21, 14:47 ]
Pozdrowienia dla D3 na nr KR..... widzianej 10 min temu pod Wielka Krokwia w Zakopanym:-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Pozdrowienia dla A8 D3 o numerach SC .... widzianej na dojezdzie do Krupowek w Zakopanym o godzinie 18.45 :-)) oraz pozdrowienia dla kolegi Pisi widzianego dzisiaj kilkukrotnie w Zakopanym swoja D3 na pieknej glebie oraz podziekowanie za pogaduchy o Naszych A8kach :-)) piekne A8 :-))
audik, We Wrocku,Zielonej Gorze to widziałem tez kilka sztuk takich taxi 
No a ja pozdrowie(chociaż i tak nie przeczytają) kilka sztuk D2 z mojego miasta Schluchtern
Wszystkie to przedlifty 2 srebrne,jedna szara i jedna czarna
Widac ludziom się moja spodobała bo jak sie tu sprowadziłem nie tak dawno temu to żadnej nie było :mrgreen:

No a ja pozdrowie(chociaż i tak nie przeczytają) kilka sztuk D2 z mojego miasta Schluchtern

Dzisiaj jechalem z Zakopanego przez Krakow Kielce Radom do domu i widzialem w Krakowie srebrne D2 po FL o nr zaczynajacych sie na KR pozniej jechalem cala droge do Kielc za Pania ktora kierowala srebrne D2 przed FL na tablicach TK pozniej mijalem sie z srebrna D3 na tablcach BWM oraz na McDonaldzie w Radomiu niebieskie D3 po FL na nr WRA i pod koniec trasy czarne D3 na nr LB :-)) jeszcze napewno widzialem kilka A8 ale nie pamietam nr i gdzie :-))
Moze ktos mnie widzial po trasie ??:-)
Moze ktos mnie widzial po trasie ??:-)
Też coś mi się kojarzy . :mrgreen:Simone331 pisze:Jak dobrze pamiętam to mamy tu na forum kolegę, który użytkuje swój wozik jako TAXI w okolicach Gdańska/Gdyni.audik pisze:hurrrra ........w Krakowie mamy raczej pierwsze taxi A8 D2
Nawet myślał nad swapem 1.9 TDI tak jak tu jeden kolega zrobił .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.