Nooo furka bardzo fajna... jest moc :lol:
Jak kupowałem D3 to myślałem również nad Magnumem SRT8 tylko ten środek mnie odstraszał.
Ale hamulce szału chyba nie robią.... ale amerykańce właśnie tak robią....
tam wyjeżdża z fabryki takie SRT8 i razem z nim wiele podzespołów tuningowych aby właściciel sam mógł sobie swoje auto przebudować/rozbudować..... doloty, wydechy, kompresory, zawieszenia, heble - tam są całe gotowe setup'y dedykowane do konkretnych aut.
Mimo to heble ciekawe - przód 360mm i tył 350mm czyli z tyłu prawie tak samo duże jak z przodu - ciekawe czemu tak robią bo w większości aut tyły są wyraźnie mniejsze... u mnie przód 385mm a tył "tylko" 335mm :roll:
DODGE CHARGER SRT8 - BLACK BESTIA
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Fajne autko :-)) Kocham amerykance :-)) sam mam starsza Corvette C4 i ten dzwiek amerykanskiego V8 jest calkiem inny niz niemieckich :-)) kiedys stalem z kumplem ja moja A8 D2 na sportowym wydechu On Bmw E38 4,4 i akurat sie zgadalismy o mojej Corvette ze jakis maly cruz po miescie chwike zabawy i lansu wrocilismy odpalilismy audi i bmw a On do mnie "Ej te Nasze V8 to jakas imitacja prawdziwej V8 jakas podroba chyba bo to nie brzmi jak prawdziwe V8 ":-))
Wiec upalaj gume ile sie da i pojawiaj sie na jakichs zlotach AmCarow :-))
Kolega Iceman z Naszego forum co ma Pheatona W12 ma tez Chryslera 300C SRT8 cos podmodzonego i Corvette C4 z silnikiem 7.0 z c6 z06 prawis 600 koni :-)))
Wiec upalaj gume ile sie da i pojawiaj sie na jakichs zlotach AmCarow :-))
Kolega Iceman z Naszego forum co ma Pheatona W12 ma tez Chryslera 300C SRT8 cos podmodzonego i Corvette C4 z silnikiem 7.0 z c6 z06 prawis 600 koni :-)))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.