moje oba mają ważny Niemiecki do 2011 chociaż już są na PL blachach.. najfajniejsze jest to, że choć ponoć wmawiają nam że w UE jesteśmy to i tak musiałem robić u nas zerowe przeglądy bo .....auto zostało wymeldowane przez panią Helgę w Niemcowni gdy mi sprzedawała - jak by to miało cokolwiek wspólnego.. :shock: Te auta mogę teraz (nawet, że są już w PL) w każdej chwili wywieźć do Niemiec i sprzedać i nowy właściciel będzie mógł skorzystać z przeglądu który wciąż będzie tam ważnySebol pisze:ile samochodow zarejestrowanych w PL przeszloby "niemniecki" TÜV
[D2 ALL ] TIP- Akcja serwisowa więc do ASO
- gierobiala
- Super Klubowicz
Bo nasze państwo jest nastawione na dymanie obywatela, a to jest jeden z przykładów,akcyza to drugi przykład..I niby legalna..Zus to trzeci przykład...Itd,itp.colln pisze:najfajniejsze jest to, że choć ponoć wmawiają nam że w UE jesteśmy to i tak musiałem robić u nas zerowe przeglądy bo .....auto zostało wymeldowane przez panią Helgę w Niemcowni gdy mi sprzedawała - jak by to miało cokolwiek wspólnego.. :shock: Te auta mogę teraz (nawet, że są już w PL) w każdej chwili wywieźć do Niemiec i sprzedać i nowy właściciel będzie mógł skorzystać z przeglądu który wciąż będzie tam ważny
Temat rzeka...
"dymanie obywatela" dobrze to okresliles i niestety prawda.
Wierze, ze wiekszosc na tym forum jest dobrze zorientowana, ale dla reszty przyklad przerejstrowania auta w UK. Dowod rejestracyjny w postaci listu, przychodzi na adres nowego nabywcy po uiszczeniu 0 funtow. W dowodzie znajdziecie wszystkie istotne informacje takie jak ilu poprzednich wlascicieli, dane techniczne, czy mial historie wypadkowa itp.
Bez zmiany tablic, czyli od poczatku takie same (chyba ze przekladasz na prywatne np. widzialem A8 Q), bez jakis znaczkow na tablice, na szybe.
Czyli pelny koszt przerejstrowania auta wynosi jakies 2 zł za znaczek pocztowy... :roll:
"dymanie obywatela" dobrze to okresliles i niestety prawda.
Wierze, ze wiekszosc na tym forum jest dobrze zorientowana, ale dla reszty przyklad przerejstrowania auta w UK. Dowod rejestracyjny w postaci listu, przychodzi na adres nowego nabywcy po uiszczeniu 0 funtow. W dowodzie znajdziecie wszystkie istotne informacje takie jak ilu poprzednich wlascicieli, dane techniczne, czy mial historie wypadkowa itp.
Bez zmiany tablic, czyli od poczatku takie same (chyba ze przekladasz na prywatne np. widzialem A8 Q), bez jakis znaczkow na tablice, na szybe.
Czyli pelny koszt przerejstrowania auta wynosi jakies 2 zł za znaczek pocztowy... :roll:
Jak tak się człowiek napatrzy… I jak to się w nocy przyśni...
AUDI A8
AUDI A8
- gierobiala
- Super Klubowicz
W naszym kraju to niemożliwe.Brat cioteczny szwagra premiera robi naklejki na szybę,szwagier zasuwa z naklejkami na tablice,Wojtek,kumpel spod celi, ma teraz dosyć sporą firmę która produkuje tablice rejestracyjne, no i chrzestny Wojtka te tablice utylizuje.No i wszyscy wzięli dotacje z unii..Gra gitara a nas dymają na każdym kroku,taka prawda.Sebol pisze:pelny koszt przerejstrowania auta wynosi jakies 2 zł za znaczek pocztowy... :roll:
Witam,sorry za odkop tematu ,ale nawet po 2 latach od ostatniego postu nadal akcja trwa i też się na nią załapałem,doradził mi to porządny gość pracujący u "Bełtowskiego" w Krakowie,powiedział że świeci się akcja serwisowa ,sprawdził po VINie dziś część wymieniona i faktycznie lewarka nie da się ruszyć po wyjęciu kluczyka i tak jak by chodził teraz łagodniej chociaż to pewnie moja podświadomość :mrgreen:
EDIT:u mnie wykryli zużyte siłowniki gazowe tylnej klapy bo zmieniali przy okazji żarówki w trzecim stopie
EDIT:u mnie wykryli zużyte siłowniki gazowe tylnej klapy bo zmieniali przy okazji żarówki w trzecim stopie
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
problem w tym, ze Polska i My Polacy od 2.ws jestesmy okupowanym krajem, po tym jak w 1944 stalin zeslal na tereny Polski jakies cwierc miliona chazarskich enkawudzistow (ojciec wlodzia cimoszewicza, stary kwacha sztolcman, marek borowski tfu przepraszam marek berman, bratanek jakuba bermana, ktory w swoim planie nakazal eskimosom zmiane nazwisk na te polskobrzmiace. W 1985 jaruzel polecial do rokefelera, gdzie oddal Nas z rak zsrr w rece lichwy zachodniej, dorpowadzajac do upadlosci polskie zaklady, aby oficjalnie sprzedac je za grosze zachodowi! kaczynscy duda schetyna budka sasin kuchta glina kidawa kukiz z jakubem i andruszczem oraz wielu wielu innych to rdzenni chazarowie z ukrainy, Polacy przejrzyjmy wreszcie na oczy!!Sebol pisze:Temat rzeka...
"dymanie obywatela" dobrze to okresliles i niestety prawda...