moje oba mają ważny Niemiecki do 2011 chociaż już są na PL blachach..Sebol pisze:ile samochodow zarejestrowanych w PL przeszloby "niemniecki" TÜV

![]() |
![]() |
moje oba mają ważny Niemiecki do 2011 chociaż już są na PL blachach..Sebol pisze:ile samochodow zarejestrowanych w PL przeszloby "niemniecki" TÜV
Bo nasze państwo jest nastawione na dymanie obywatela, a to jest jeden z przykładów,akcyza to drugi przykład..I niby legalna..Zus to trzeci przykład...Itd,itp.colln pisze:najfajniejsze jest to, że choć ponoć wmawiają nam że w UE jesteśmy to i tak musiałem robić u nas zerowe przeglądy bo .....auto zostało wymeldowane przez panią Helgę w Niemcowni gdy mi sprzedawała - jak by to miało cokolwiek wspólnego.. :shock: Te auta mogę teraz (nawet, że są już w PL) w każdej chwili wywieźć do Niemiec i sprzedać i nowy właściciel będzie mógł skorzystać z przeglądu który wciąż będzie tam ważny
W naszym kraju to niemożliwe.Brat cioteczny szwagra premiera robi naklejki na szybę,szwagier zasuwa z naklejkami na tablice,Wojtek,kumpel spod celi, ma teraz dosyć sporą firmę która produkuje tablice rejestracyjne, no i chrzestny Wojtka te tablice utylizuje.No i wszyscy wzięli dotacje z unii..Gra gitara a nas dymają na każdym kroku,taka prawda.Sebol pisze:pelny koszt przerejstrowania auta wynosi jakies 2 zł za znaczek pocztowy... :roll:
problem w tym, ze Polska i My Polacy od 2.ws jestesmy okupowanym krajem, po tym jak w 1944 stalin zeslal na tereny Polski jakies cwierc miliona chazarskich enkawudzistow (ojciec wlodzia cimoszewicza, stary kwacha sztolcman, marek borowski tfu przepraszam marek berman, bratanek jakuba bermana, ktory w swoim planie nakazal eskimosom zmiane nazwisk na te polskobrzmiace. W 1985 jaruzel polecial do rokefelera, gdzie oddal Nas z rak zsrr w rece lichwy zachodniej, dorpowadzajac do upadlosci polskie zaklady, aby oficjalnie sprzedac je za grosze zachodowi! kaczynscy duda schetyna budka sasin kuchta glina kidawa kukiz z jakubem i andruszczem oraz wielu wielu innych to rdzenni chazarowie z ukrainy, Polacy przejrzyjmy wreszcie na oczy!!Sebol pisze:Temat rzeka...
"dymanie obywatela" dobrze to okresliles i niestety prawda...