![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB ] LPG po raz setny. Porada
Witam po małej przerwie widze ze temat sie troszke rozwinoł
Teraz moge napisać ze moj wybór padł na STAG-300 ISA2 + wstryski Hana i na ta chwile reduktor KME Gold autko odebrałem wczraj i juz dzisiaj z powrotem musiałem się zgłosić na serwis gdyż jak się okazało padł reduktor heheh i czekam do jutra na nowy ....
Teraz moge napisać ze moj wybór padł na STAG-300 ISA2 + wstryski Hana i na ta chwile reduktor KME Gold autko odebrałem wczraj i juz dzisiaj z powrotem musiałem się zgłosić na serwis gdyż jak się okazało padł reduktor heheh i czekam do jutra na nowy ....
Chcemy mieć: niemieckie fury, japońskie motocykle,
Amerykańskie buty i zaliczyć tajską cipkę.
Mamy: morza i góry, Bałtyk i murzasichle,
I robimy awantury pijąc wódkę i miód pitny.
Ze słowiańskiej kultury w sobie mam słowiańską krew,
Wcale jej nie czuje, ale budzi czasem dziwny zew.
No pewni nie ma problemu niby jutro maja dostać z rana nowy reduktor i bedą dzwonić jak odbiore i bedzie śmigać to postaram się coś pstryknąć
Na tą chwile w zamian dali mi coś takiego
![Obrazek]()
szalony sprzęt 8-)
Na tą chwile w zamian dali mi coś takiego

szalony sprzęt 8-)
W tym zestawienu jakie napisałem powyżej wyszło mnie to 5 000 pln.
W każdym minimalnym poruszeniu tematu rodzaju LPG od razu jest spinanie pośladów- po co?Apophis pisze:SUper że zapodałes sobie wszechnajlepszego STAGA i od razu ci sie zepsuł-naprawdę podziwiam tych co się nie boja z takim szajsem jeździć :shock:
Bardzo dużo zaoszczędziłes względem jakiejs normalniejszej instalki??
Setki tysięcy aut jeździ w podobnych setupach i nie widzę na odcinku kilometra po 20 aut z maskami w górze- więc bez przesady.
Ja mam sqnt24 w H4 i wkur.. mnie niesamowicie, mam 2 inne auta ze stagiem /R4 i V6/, ba nawet jeden na valtekach jest i żyję i co dwa dni nie wkładam tam nowych silników.
-
- Forum Audi A8
dokładnie, oprócz podzespolow liczy się tez fachowość przy montażu i zgrania tego wszystkiego w tamtej a8 miałem gaz agis plus wtruski walteki chyba (takie czerwone) i jezdzilem 25 tys dopóki nie sprzedałem i z gazem nic kompletnie się nie dzialo a w ktoryms poscie ludzie pisali ze taki zestaw to najgorszy z możliwych już nie wiem w końcu jak to jest
[ Dodano: 2013-11-08, 07:10 ]
wtryski
[ Dodano: 2013-11-08, 07:10 ]
wtryski
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Polecam wszystko od BRC wzwyż i tu wazna sugestia żeby było to montowane przez kumatego człowieka.
I dla przedmowców to nie spinam posladów tylko smieszno-nudne mi sie juz wydają te wpisy w których na siłe ktos chwali te badziewne instalacje typu stag i gorsze.
10% posiadaczy superstagów itp jest z nich zadowolonych a 10% posiadaczy badziewBRC i lepszych jest z nich niezadowolonych :mrgreen:
Powodzenia
I dla przedmowców to nie spinam posladów tylko smieszno-nudne mi sie juz wydają te wpisy w których na siłe ktos chwali te badziewne instalacje typu stag i gorsze.
10% posiadaczy superstagów itp jest z nich zadowolonych a 10% posiadaczy badziewBRC i lepszych jest z nich niezadowolonych :mrgreen:
Powodzenia

skąd te dane? Bo nie wydaje mi się to prawdą, proponuje zrobić jakąś sonde i niech każdy chwali bądź nie swoje. O tym LPGTECH też słyszałem nawet niezłe opinie.Apophis pisze:10% posiadaczy superstagów itp jest z nich zadowolonych a 10% posiadaczy badziewBRC i lepszych jest z nich niezadowolonych :mrgreen:
Powodzenia
[ Dodano: 2013-11-08, 18:23 ]
A poza tym to
jest gwarancją sukcesu nie tylko w BRC i może większość problemów STAGa wynika właśnie z tego że ten czynnik nie był brany pod uwagęApophis pisze:i tu wazna sugestia żeby było to montowane przez kumatego człowieka.
[ Dodano: 2013-11-08, 18:24 ]
ale wiadomo każdy chwali swoje, ja miałem 2xSTAGa i nie narzekałem, teraz mam LANDI RENZO OMEGAS ale tylko dlatego że z taką instalacją kupiłem