[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Będziesz przez zimę montował Aira ??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Wzorów sa setki dla róznych marek-ja CI podałem ot tak kilka najpopularniejszych. Ale gusta każdego da się zaspokoić katalogami z mojej firmyrobertas pisze:Apophis, co do felg jestem dosc wybredny... obczaje te katalogi... moze znajde cos tam u Ciebie Fela musi byc duza i wklesla
Po prostu po co płacić tyle hajsu za marke jak podobny wzór kupisz innej marki a jakośc wcale nie gorsza.
Szykuj szykuj :-) felgi sie znajda jakies jeszcze ciekawe trzeba szukac po allegro :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Kurna, felgi Vossen są kozak, w tym roku na wiosnę miałem wielką ochotę zakładać właśnie Vossen'a albo Khan'a.... ale trzeba przyznać, że cena potrafi zmusić do refleksji.
Tzn. ja wolałem zainwestować w heble i inne rzeczy niż pakować kasę w koła tym bardziej, że ja na wiosnę płacę ubezpiecznie co uszczepla portfel o kilka tysi a w tym roku kupowałem też nowy komplet opon 20-tek więc odpuściłem.
Ale na te Vossen'y czy Khan'y patrzeć nie mogę bo mnie zaraz za serce chwyta :mrgreen:
Tzn. ja wolałem zainwestować w heble i inne rzeczy niż pakować kasę w koła tym bardziej, że ja na wiosnę płacę ubezpiecznie co uszczepla portfel o kilka tysi a w tym roku kupowałem też nowy komplet opon 20-tek więc odpuściłem.
Ale na te Vossen'y czy Khan'y patrzeć nie mogę bo mnie zaraz za serce chwyta :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Apophis, przesledzilem katalogi tych firm ktore napisales... niestety nie ma tam takich jakie mnie by satysfacjonowaly... gdybym cos znalazl zalatwialbym cos przez Ciebie Moze masz dostep do jakichs konkretnych katalogow...???
krzychu22.p1i, w akcie desperacji mozna by nawet nerke, akurat by bylo :mrgreen:
krzychu22.p1i, w akcie desperacji mozna by nawet nerke, akurat by bylo :mrgreen:
Vosseny są piękne kiedyś chciałem kupić używane Vosseny tylko całkiem inny wzór ranty chrom środek w srebrnym kolorze 5 ramion prostych. Przód chyba 9,5 tył 10,5 albo 11 cali
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6