Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
uporałem się ze spryskiwaczami szyby czołowej. Myślałem że będę musiał zwalać zderzak ale obyło się tylko po przez wyciągnięcie lampy. Szybki pomiar miernikiem i okazało się ze napięcie dochodzi. Wiec przyczyna będzie w pompce. Ale od niczego za psikałem wszystko preparatem do układów elektrycznych, podłączyłem i .... działa :-D następnie ustawienie dysz i jazda :-D teraz bez obaw już mogę jechać za kimś nie bojąc się że ufajda mi szybę :-D
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
a ja wymieniłem zacisk hamulcowy i wymieniłem postojówki na ledy
i tu podziękowania dla Kacpra,( Mucholejkolator) w bardzo dobrym stanie ten zacisk
i tu podziękowania dla Kacpra,( Mucholejkolator) w bardzo dobrym stanie ten zacisk
Ostatnio zmieniony 07 gru 2013, 19:48 przez pb41ns, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Tak przyjąć ale czy uwzględnią reklamację to już inna bajka,coś gość w sklepie kręcił nosem że mało jeżdżę i pewnie się nie doładowuję i dlatego takie cuda się dzieją.Marecki pisze:I co przyjęli bez problemów?
Poczekamy zobaczymy 14 dni zleci nie wiadomo kiedy,dobrze że elektryk znajomy do pożyczył mi inny aku.
z tym PZU to jest roznie ja chciałem szybko załatwić wycene rzecoznawcy jak ukradli mi lusterka i powiedzieli, ze do 3 dni zadzwoni a minal caly tydzień i nic dopiero ja drr. i zgłosili ponaglenie i dopiero po 1,5 tygodnia zadzwonił pajac <lipa> a moglem dac do serwisu i mialbym szybciej pewnie bo zalezalo mi na czasie .
dare to be great