[D2 ALL ] Koszt wymiany rozrządu w 4.2V8
[D2 ALL ] Koszt wymiany rozrządu w 4.2V8
Cześć !
Chciałbym aby w tym temacie każdy wpisał ile kosztowała go wymiana kompletna rozrządu, jakich części użył + koszty wymiany ( mechanik ) tak, żeby każdy nowy klubowicz wiedział mniej więcej ile to kosztuje. Jedni wymieniają za 3 tysiące inni za 1200. Jedni twierdzą że za 1500 rozrządu się nie zrobi, inni że 3 tysiące to wydawanie pieniędzy w błoto.
Jak to jest.
Niech każdy doda coś od siebie
Prosiłbym bez obrażania się i komentowania typu ( ale drogo, kasa w błoto, rozrząd złom ) bo to do niczego dobrego nie prowadzi
pozdrawiam
Chciałbym aby w tym temacie każdy wpisał ile kosztowała go wymiana kompletna rozrządu, jakich części użył + koszty wymiany ( mechanik ) tak, żeby każdy nowy klubowicz wiedział mniej więcej ile to kosztuje. Jedni wymieniają za 3 tysiące inni za 1200. Jedni twierdzą że za 1500 rozrządu się nie zrobi, inni że 3 tysiące to wydawanie pieniędzy w błoto.
Jak to jest.
Niech każdy doda coś od siebie
Prosiłbym bez obrażania się i komentowania typu ( ale drogo, kasa w błoto, rozrząd złom ) bo to do niczego dobrego nie prowadzi
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 maja 2014, 17:45 przez TheBareX, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wydałem na swój rozrząd max 1500 zł z robocizna i nie powiem jakiej firmy bo nie pamiętam.Mechanik Doradził mi tylko, ze może lepsza pompe wody wziasc i będzie git i jeszcze żeby nie brac oryginału czy tam o wiele droższego bo pieniądze w błoto a na tym przejezdze 90000tyś i do wymiany! ;-)
dare to be great
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Cos mam ze wzrokiem. Generalnie 4,2 wyjdzie podobnie no chyba, ze to AQH i podobne, tam jest wiecej o jedna dosc drogą rolke..TheBareX pisze:W temacie napisałem że tylko 4.2 i tylko D2 all.szeryfisch pisze:Jesli to ma byc w 2,5tdi i na czyms dobrym to u mnie zapłacisz cos w okolicy 2tys (cena z robotą).
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
najlepiej rozeznaj się w sklepie. Spisz na kartce co potrzebujesz, przez telefon też można ale gadając w 4 oczy zawsze możesz coś zbić. Oczywiście termostat i pompa wody muszą być na tej kartce bo lepiej to zrobić od razu niż ma się okazać po paru miesiącach że trzeba znowu przód rozbierać.
Mnie kompletny rozrząd kosztował 1600 robocizna samodzielna
Mnie kompletny rozrząd kosztował 1600 robocizna samodzielna
-
- Super Klubowicz
- marcinusss
- Forum Audi A8