Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Spokojnie musze jeszcze dopracowac navi:-) mam malego pomysla (docelowo bedzie ramka poliftowa) Amstaff zobaczysz jak przyjedziesz do Kołobrzegu:-) mam nadzieje, że nową A8 :-)
A alu dokładnie mam takie http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-18-a ... 22212.html
A alu dokładnie mam takie http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-18-a ... 22212.html
No quattro no fun
A to nic dziwnego-spróbuj wsadzić tak jak ja licznik od S8 FLMucholejkolator pisze:Auto na zimę dzisiaj poszło 30mm do góry. Od poniedziałku trwa korekta lakieru bo nakładam powłokę kwarcową ;-) W zeszłym tygodniu wjechało Recaro Sport i licznik od prefl S8 - Apophis skrzynia 4hp działa z licznikiem od eSki ;-)
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Ostatnio zmieniony 20 gru 2013, 19:47 przez orkaskawina, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
A moja niunia dziś cały dzień miała kaprysy, bujała się na wolnych obrotach. Zupełnie tak jak by wypadał zapłon.
Zonie padła pompa paliwowa więc jak jej wymieniłem postanowiłem zerknąć co trapi moją laleczkę. Dostrzegłem przerwany przewód od prawej sondy, troszkę rozbierania by się dostać do niego i lutowanie. Potem próba :-) jak na razie jest ok. Zobaczymy co będzie jutro jak będę jechał do pracy :-D
Zonie padła pompa paliwowa więc jak jej wymieniłem postanowiłem zerknąć co trapi moją laleczkę. Dostrzegłem przerwany przewód od prawej sondy, troszkę rozbierania by się dostać do niego i lutowanie. Potem próba :-) jak na razie jest ok. Zobaczymy co będzie jutro jak będę jechał do pracy :-D
Ja wczoraj poprawiłem połączenie na w/w we wcześniejszym poście kabelku.
Niunia sunie jak należy. Bez bujania, bez wypadania zapłonów. A co najważniejsze kiedyś poruszałem temat że szarpie na 4 i 5 na niskich obrotach i... Przestało
Kabelek raz miał połączenie raz nie i raz szarpał a raz jechała ok
Miodzio dziś w nagrodę pójdzie wosk
Niunia sunie jak należy. Bez bujania, bez wypadania zapłonów. A co najważniejsze kiedyś poruszałem temat że szarpie na 4 i 5 na niskich obrotach i... Przestało
Kabelek raz miał połączenie raz nie i raz szarpał a raz jechała ok
Miodzio dziś w nagrodę pójdzie wosk