![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL] kiedy zmieniacie Oponki na letnie??
[D2 ALL] kiedy zmieniacie Oponki na letnie??
Witam ja już nie dałem rady czekać na lato juz sobie je wywołałem sam . A wy kiedy ??
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
-
- Super Klubowicz
Mnie aż korci żeby wrzucić już do furek te 20-steczki ale rozsądek bierze górę nad emocjami - ja swoimi jeżdżę całkiem sporo, latam także dłuższe trasy więc dopóki śnieg za oknem i poranne witają mnie mrozy dopóty oba auta w zimowych butach śmigać będąSJake pisze:Ja się nigdzie nie spiesze - latem i zimą na 18-nastkach więc... :roll:

Ale wraz z nadchodzącym tygodniem gotowe już letnie komplety czekać będą niecierpliwie na otwarcie sezonu... wiosno przybywaj :!: :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ach te twoje 20-stki...... :-P :-P :-P tak mi się podobają... rewela!!!FOSS pisze: Mnie aż korci żeby wrzucić już do furek te 20-steczki
ten wzór to w orginale na jakim modelu audi wypuszczali? masz wiedzę?
Mnie wczoraj kurier przywiózł nowiusieńkie Dunlopy SP Maxx-y 245/45/18 no ciekawe jak się będą sprawować? dwa sezony latałem na michelinach sport i były ok... nowe już czekają na założenie ;-) tylko ta pogoda płata figle... wczoraj w Łodzi spadło tyle śniegu że szok!
myślę że jeszcze ten tydzień odpuszczę z wymianą.
Te które są na zdjęciach srebrnego A8 są od S8 D3... 9-cio ramienne, polerowane w szerokości 9"... w tym roku wylądują na S8.AMSTAFF pisze:Ach te twoje 20-stki...... :-P :-P :-P tak mi się podobają... rewela!!!
ten wzór to w orginale na jakim modelu audi wypuszczali? masz wiedzę?
Ten sam wzór (9-cio ramienne 20-stki) wychodziły także na S8 D2 ale te były w srebrnym lakierze (bez polerki) i były trochę węższe bo miały 8,5"... takie będą na A8 no chyba, że mnie wiosenna fantazja poniesie to będą te od D3 ;-)
Ja na lato na oba zakładam Vredestein Ultrac Sessanta 255/35R20 :lol:AMSTAFF pisze:Mnie wczoraj kurier przywiózł nowiusieńkie Dunlopy SP Maxx-y 245/45/18 no ciekawe jak się będą sprawować? dwa sezony latałem na michelinach sport i były ok...
ech, szkoda gadać...AMSTAFF pisze:nowe już czekają na założenie ;-) tylko ta pogoda płata figle... wczoraj w Łodzi spadło tyle śniegu że szok!
myślę że jeszcze ten tydzień odpuszczę z wymianą.
w Warszawie podobnie a zresztą wczoraj byłem w Łodzi więc widziałem...
dobrze, że trasa chociaż była sucha bo można było ją przelecieć a nie się przetoczyć :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Nie będę zakładał nowego tematu z racji tego że tu o oponach i kołach się mówi...
mam pytanko!
orientuję się ktoś jaki jest koszt "pi...razy...drzwi" prostowania felgi alu.? mam dwie podbite przez te cholerne dziury :evil: i muszę to zrobić. Robi się to w jakiś jeden sposób przez podgrzewanie... czy może istnieje jakiś inny? może ktoś to z was już przerabiał i mi podpowie?
mam pytanko!
orientuję się ktoś jaki jest koszt "pi...razy...drzwi" prostowania felgi alu.? mam dwie podbite przez te cholerne dziury :evil: i muszę to zrobić. Robi się to w jakiś jeden sposób przez podgrzewanie... czy może istnieje jakiś inny? może ktoś to z was już przerabiał i mi podpowie?