Dobra, fajna muzyka
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Jak widać jest nawiązanie do Władcy pierścieni, a dokładnie to ta piosenka była na zakończeniu "drużyny pierścienia". Czytałem książkę, widziałem film z 8x ogólnie jestem zachwycony twórczością Tolkiena ) A piosenka już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie <kwiatek>
Dodaję jeszcze jeden kawałek z filmu Gladiator
Ogólnie Enya ma b. ciekawy dorobek artystyczny
Ostatnio zmieniony 22 lut 2014, 15:43 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Coś na depnięcie <dance>
http://mixing.dj/2014/livesets/simon-pa ... 1-02-2014/
http://mixing.dj/2014/livesets/simon-pa ... 1-02-2014/
jeśli chodzi o muzykę i samochody to nadajemy na tych samych falach....krzychu22.p1i pisze: Jak widać jest nawiązanie do Władcy pierścieni, a dokładnie to ta piosenka była na zakończeniu "drużyny pierścienia". Czytałem książkę, widziałem film z 8x ogólnie jestem zachwycony twórczością Tolkiena ) A piosenka już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie
całą trylogię przeczytałeś? Mnie się udało tylko Drużynę... miałem trochę czasu w "Syfie" to się czytało było to dawno bo w roku 99' i te opisy przyrody... dotyczące tak naprawdę jednej sceny po kilkanaście kartek człowiekowi wydawało się że tam jest!! A później wyskoczyli z filmem to był dopiero czad!
do tej muzyki mistycznej Enya, Gladiator dorzuciłbym coś kultowego "clannad" jak to:
no i jedna z moich ulubionych w tym serialu
jak się zaczynała ta nuta to wiadomo było że zaraz będzie jakiś dym
jeden jedyny prawdziwy... cholera chętnie bym obejrzał całość jeszcze raz... czekało się na każdy odcinek... na Polsacie a teraz? co? Taniec z Gamoniami serwują... Ech... świat się zmienia <niewiem>
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz