Do oceny 17'' ''Lustro'' Nowy Projekt 19'' tomason
Do oceny 17'' ''Lustro'' Nowy Projekt 19'' tomason
Witam, mam takie oto felgi zrobione prze zemnie na lustro Mam nadzieje ,że efekt jest zadowalający Felgi robiłem dla siebie Wypolerowane całe fronty razem z wnękami.
Obecnie pracuje nad nowym projektem 19''
Obecnie pracuje nad nowym projektem 19''
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 18:16 przez emil, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Jak się dba tak się ma.Jeżdżę na lustrze już czwarty sezon.Wiem jak dbać o polerkę :p Dlatego utrzymuję je cały czas w takim samym staniekrzychu22.p1i pisze:To teraz powodzenia w utrzymaniu polerowanego alu
Dlatego lustro nie jest dla każdegokrzychu22.p1i pisze:Za dużo bawienia jest przy tym.
Wydaje Ci się ,że wygląda to superkrzychu22.p1i pisze: Fabrycznie felgi są malowane lakierem bezbarwnym utwardzanym w piecu i wygląda to super
Na a6 17tki wygladaja juz ladnie No powiem Ci szczerze ze tez sie bawilem w polerki itd... akurat ta felge latwo jest doprowadzic do takiego stanu gdyz fabrycznie jest ona juz polerowana... wystarczy usunac tylko powloke lakiernicza, przejechac pasta i juz jest fajnie Aczkolwiek troche pracy w to wlozyles... domyslam sie ile po moich doswiadczeniach Ja juz z takich polerek wyroslem, bo o ile masz tylko jedno auto to jest ok, ale jak przychodzi 2, 3 to juz czasu na to jedno tyle nie ma niestety Ale szacun za robote i wysilki w utrzymaniu, mi sie podoba Twoja robota
- tutenhamon
- Super Klubowicz
DziękiBartul pisze:Jak robisz to sam to szacun
robertas pisze:akurat ta felge latwo jest doprowadzic do takiego stanu gdyz fabrycznie jest ona juz polerowana
Ja niestety nie miałem tyle szczęścia bo poprzedni właściciel postanowił wypiaskować felgi
Możecie sobie wyobrazić jak wyglądją felgi po piaskowaniu :shock:
Dzięki takim opiniom mam ochotę do dalszych pracrobertas pisze:Ale szacun za robote i wysilki w utrzymaniu, mi sie podoba Twoja robota
Dzięki starałem sięMarecki pisze:Kawał dobrze wykonanej roboty panie
Cierpliwością i ciężką pracąAra$ pisze:Hjeniu napisał/a: Możesz powiedzieć jak to robiłeś ? popieram
Dzięki,używałem http://www.boll.pl/produkty-techniczne- ... lakieru-76tutenhamon pisze:Nie no extra dobra robota . Jakim środkiem usuwałeś powłokę lakierniczą ?