Audi eSSS 8 by Grain zmiany zmiany 2012-2013
No całkiem fajnie.... zderzak widzę trochę zmotany bo tej charakterystycznej szpary na środku jakoś nie widać.
Noi heble fajne..... i kółka również..... jak dobrze pamiętam to chyba MTM Bimoto
Noi heble fajne..... i kółka również..... jak dobrze pamiętam to chyba MTM Bimoto
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Hej
dawno nie aktualizowałem tematu a trochę się pozmieniało, zosatł zmieniony wydech na Supersprint z nierdzewki środkowy i końcowy(piękne brzmienie), w tamtym roku zmienione koła na oryginalne polerowane śłoneczka 19 cali , akupiłem nowe opony Nokiana , a w ostatnie wakacje zmieniłem kierownice na tą z łopatkami z RS6 C5,w międzyczasie stnadardowo serwisy i wymiana oleju w skrzyni u kolegi Marka
dawno nie aktualizowałem tematu a trochę się pozmieniało, zosatł zmieniony wydech na Supersprint z nierdzewki środkowy i końcowy(piękne brzmienie), w tamtym roku zmienione koła na oryginalne polerowane śłoneczka 19 cali , akupiłem nowe opony Nokiana , a w ostatnie wakacje zmieniłem kierownice na tą z łopatkami z RS6 C5,w międzyczasie stnadardowo serwisy i wymiana oleju w skrzyni u kolegi Marka
Ostatnio zmieniony 06 lis 2015, 23:19 przez Grain, łącznie zmieniany 1 raz.
Było S8....