[D2 FL ALL ] Kombajn z WIFI
- jasiergiej
- Forum Audi A8
I jak, radyjko działa?bybus pisze:Tak, mam, wylecialo z Chin DHL-em 10.06 a 17.06.2013 kurier przywiózł mi do domu (w tym 3 dni na cle). O ile nie masz DG DHL zalatwi wszelkie formalnosci celne itd za Ciebie. Urządzenie i cło (wysyłka była gratis ) kosztowało mnie łącznie ( to do Tomi5) ustrojstwo - 350 $, cło i pośrednictwo DHL w załatwianiu formalności celnych (wszystko mailowo) 149 zł.jasiergiej pisze:Witam!
Czy wreszcze ma Pan ten kombajn?I jeszcze mam takie pytanie:czy kommuniaty z radyja będą wyświetlanęna FISię???
dziękuje i pzdrawiam!
Innymi słowy do 2500zł spooooooooro brakuje prawda ?
Ze sprzętem jest cała kupa kabli, niestety zdrowie nie pozwala zająć się montażem, na razie wyciągnąłem Navi plus.
Tak to wygląda na żywo - proszę kliknąć, powinno otworzyć sie w pozytywie.
Jeśli nie proszę o pomoc modów, nie mam już siły.
bybus.
- jasiergiej
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
bybus pisze:Czołem Panowie Koledzy !!!
Zwłaszcza Koledzy –
Jasiergiej, Maciu,Tomi5, Sinus, Adrian949, Sebos17, Jakub oraz inni śledzący wątek.
Jestem już posklejany do kupy (tak +-) i już spieszę z wiadomościami, radyjko podłączone, radio działa bardzo dobrze (łapanie stacji, RDS itd. ) bluetooth perfekcyjnie (dzwonienie, odbieranie, książka telefoniczna, muzyka), GPS działa na oryginalnej antenie, tzn wtyk wypięty z NAVI PLUS i przepięty do chińczyka bez żadnych przeróbek...
Jak się sprawuje radyjko? ;-)
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2013, 21:39 przez adrian949, łącznie zmieniany 1 raz.
Odświeżę trochę kotleta - ,,kombajn" jest dostępny u polskiego importera http://audiocarshop.pl/product_info.php?products_id=873